Menu
Your Cart

ПРОМОЦИИ

Компактният антибактериален гел за ръце от MEDIX унищожава 99,9% от бактериите и вирусите!*Разфасовка и дозировка:60млНачин на употреба:нанесете 3мл от гела върху чисти и сухи ръце, като обтриете енергично в продължение на 60 секунди.Подходящ за:директна външна употреба за дезинфекция на ръцете.Дези..
3.39лв.
без ДДС:2.83лв.
Производител: MasterSocial
CrystalHands е дезинфектант за ръце, който дълбоко почиства ръцете и ги защитава от бактерии и вируси. Съдържа 70% етилов спирт.Подходящо за деца над 3г и възрастни.Подходящ за бременни.Начин на употреба: 2-3мл от гела се нанася върху ръцете и се втрива до пълното му изсъхване. Не е необходимо изпла..
3.69лв.
без ДДС:3.08лв.
Предпазен шлем:Покрива очите, носа, устата и ограничава допира до тях.За многократна употребаЛесно се почиства и дезинфектираРегулатор за размераПреди употреба се премахва защитното фолио Материал – вералит (PETG) – устойчив на удар, атмосферни условия и химикали..
14.99лв.
без ДДС:12.49лв.
Производител: MasterSocial
Предпазна маска за лице за многократна употребаДвуслойна хигиенна маска за лице с 2 защитни слоя подходяща за многократна употреба.Маската е изработена от 100% памук ранфорс за здравина и мекота при допир с кожата на лицето.Количествата са ограничени.Предпазната маска обхваща областите около но..
1.79лв.
без ДДС:1.49лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)