Menu
Your Cart

Къщички

Производител: Intex
Надуваем трамплин Intex Замък  е чудесен начин за забавление на Вашето дете в горещите летни дни. Ярките цветове ще привлекат вниманието му дълго време. Замъкът е с четири кули, които се намират в ъглите на батута, и широк параден вход. Максималното тегло, което издържа е 55 кг. „Intex” произвежда в..
138.99лв.
без ДДС:115.83лв.
Производител: BESTWAY
Надуваемият замък е идеален за игра на закрито, когато навън е твърде студено. Система за бързо монтиране, надува се за 2 минути, за да избегнете загуба на налягане. Забавлението е гарантирано с този замък от Spring Spring Slide Park. Децата ви ще могат да скачат с часове, без да се изпускат. Включв..
428.99лв.
без ДДС:357.49лв.
Производител: Intex
Надуваема къщичка за игра "Hello Kitty" на компания Intex е чудесен начин за забавление за Вашите деца. Тя е декорирана с любимото котенце на всички деца - "Hello Kitty".  „Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в собствения си двор и градина. Фир..
102.62лв.
без ДДС:85.52лв.
Производител: Chippo Toys
Светлинна диско палатка, замъка на принцесатаСветлинна Диско Палатка.Замъка на Принцесата или Рицарска Крепост.Открий магията на новата светлинна диско палатка.Палатка в която може да танцуваш на любимата си музика и едновременно с това да имаш движещото се светлинно шоу.Специалната подвижна светлин..
67.89лв.
без ДДС:56.58лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)