Menu
Your Cart

ДЪСКИ ЗА РИСУВАНЕ

Производител: Ginger Home
Детската дървена дъска предлага отлични възможности за творчество и учене чрез игра. Помага за развитие на въображението и двигателните умения на детето. Отлично средство за подобряване на координацията на ръцете и очите. Чрез нея децата ще използват свободното време по приятен и градивен начин. Ста..
119.00лв.
без ДДС:99.17лв.
Производител: Ginger Home
Голямо и компактно място за съхранение: скринът с 6 текстилни чекмеджета предлага голямо място за съхранение и ви позволява да поберете до 15-20 тениски или десетки чорапи във всяко чекмедже. Също така е подходящи за играчки, козметика и други ежедневни аксесоари. Висококачествената изработка от дър..
169.00лв.
без ДДС:140.83лв.
Производител: Ginger Home
Органайзерът има 6 сменяеми пластмасови контейнера за съхранение - идеални за книги, играчки и принадлежности за рисуване. Добавите допълнително място за съхранение към всяка детска стая, хол или занималня в детската градина. Играчките са подредени и организирани по лесен, достъпен и безопасен за де..
129.00лв.
без ДДС:107.50лв.
Производител: Ginger Home
Органайзерът има 9 подвижни, текстилни коша за съхранение - идеални за книги, играчки и принадлежности за рисуване. Добавите допълнително място за съхранение към всяка детска стая, хол или занималня в детската градина. Играчките са подредени и организирани по лесен, достъпен и безопасен за децата на..
119.00лв.
без ДДС:99.17лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)