Menu
Your Cart

Играчки

Производител: Office 1
Красиво илюстрирани храни от петте основни групи храни.Комплектът е с 34 магнитни елемента, подложка за меню и предложения за дейности. Магнитните пластинки са с размер 42 x 30.5 cm.Възраст: 5 – 9 години...
98.39лв.
без ДДС:81.99лв.
Производител: Office 1
Всяко малко дете обича да се разхожда с този цветен папагал! Когато се бута, глупавият папагал мърда краката си с всяко завъртане на колелата. Този забавен спътник може лесно да се бута наоколо благодарение на дървената топка на дръжката...
40.79лв.
без ДДС:33.99лв.
Производител: Office 1
Бъдете добре подготвени за всеки строителен обект. Жълтият камион, изработен от FSC® 100% сертифицирана дървесина, транспортира най-важните строителни материали до строителния обект. С колела с гумено покритие и подходящ профил за неравен терен, този камион може да се движи безопасно и тихо през дет..
27.59лв.
без ДДС:22.99лв.
Производител: Office 1
Всяка стилна маса за чай се нуждае от аксесоари! Комплектът съдържа 2 чаени чаши, чайник, захарница и съд за съхранение на чай, решени в свежи розови и зелени цветове. 2 лъжици, 2 пакетчета чай и 2 кубчета захар, чиния и 2 вкусни бисквити допълват стилния дървен комплект...
71.99лв.
без ДДС:59.99лв.
Производител: Office 1
Цветен зеленчуков микс! С дървения зеленчуков комплект малките деца ще се научат да режат и подреждат храната си. Аксесоарите са изработени от 100% сертифицирана дървесина FSC®. Зеленчуците се слепват с велкро и могат лесно да се отделят с включения дървен нож, след което да се залепят отново. Компл..
19.19лв.
без ДДС:15.99лв.
Производител: Office 1
Ммммм... вкусни плодове! С дървения комплект от плодове малките деца ще се научат да режат и подреждат храната си. Аксесоарите са изработени от 100% сертифицирана дървесина FSC®. Плодовете се слепват с велкро и могат лесно да се отделят с включения дървен нож, след което да се залепят отново. Компле..
20.39лв.
без ДДС:16.99лв.
Производител: Office 1
За всички малки майстор-готвачи! Детската фурна е оборудвана с вратичка, а металната мивка е подвижна. Децата ще могат да се преструват, че приготвят всякакви вкусни лакомства, както в истинска кухня. Кухненският шкаф предлага място за вкусните хранителни стоки от магазина, което ви позволява да съх..
147.48лв.
без ДДС:122.90лв.
Производител: Office 1
Голямата кухня, изработена от здрав картон, предлага на младите, амбициозни топ готвачи място за развихряне на въображението! След като бъде сглобена, кухнята може да бъде украсена с уникален дизайн чрез моливи и четки за рисуване. Фурната, съдомиялната и хладилникът имат по две нива и могат да се о..
110.39лв.
без ДДС:91.99лв.
Производител: Office 1
Внимание всички топ готвачи! С тази добре оборудвана дървена детска кухня в комплект с хладилник, всяко дете със сигурност ще се превърне в майстор готвач! Всяко негово желание може наистина да се сбъдне тук, благодарение на всички необходими аксесоари. Стабилната конструкция и елегантната визия пре..
466.68лв.
без ДДС:388.90лв.
Производител: Office 1
Кой има нужда от спешна помощ? Но първо, пациентът трябва да се успокои и със сигурност ще се почувства в безопасност в това превозно средство, подходящо за деца, направено от FSC® 100% сертифицирано дърво. Здравата конструкция и красив дизайн предлагат забавление без ограничения. Гумените колела се..
27.59лв.
без ДДС:22.99лв.
Производител: Office 1
Шареното лъвче е неустоимо занимание за децата, които играейки ще подобрят моторните си умения и координацията око-ръка. Изработено от 100% сертифицирано дърво FSC®. Размери: 14 x 8 x 12 cm...
21.59лв.
без ДДС:17.99лв.
Производител: Office 1
Този детски кът е истинско мултифункционално средство за игра, което може да променя функцията си за секунди. Гъвкавите модули отварят безброй възможности за игра и могат да бъдат позиционирани навсякъде, за да направят играта още по-интересна. Включените аксесоари и зона за сканиране, включително д..
824.28лв.
без ДДС:686.90лв.
Производител: Office 1
Състезанието по готвене може да започне! Децата се превръщат в истински кулинари, докато играят в своите кухни. С детския дървен миксер ще разбърквате тестото в пластмасовата купа. Въртящата се глава може да се придвижва нагоре, което позволява купата да бъде извадена лесно. Бутонът за включване и и..
59.99лв.
без ДДС:49.99лв.
Производител: Office 1
Къде се крие крадецът? Този компактен полицейски автомобил, изработен от 100% сертифицирано дърво FSC®, е готов да се впусне в следващата опсана мисия. Дървената кола се ускорява по гладък и неравен терен със здравите си гумени колела. Ако крадецът бъде хванат, в багажника има място за него и малкия..
27.59лв.
без ДДС:22.99лв.
Производител: Office 1
Време е за чай! Комплектът съдържа различни видове чай, сметана и бисквити и две лъжици за разбъркване. Размери: каничка – 13 х 8 х 9 cm, чаша – 7 х 5 х 4 cm. За деца над 3-годишна възраст...
89.99лв.
без ДДС:74.99лв.
Производител: Office 1
Вкусно! Устата на всеки фен на ледените близалки ще се напълни със слюнка, когато види тези различни видове сладоледи, изработени от 100% сертифицирана дървесина. А дървената поставка е идеална за представянето им. Прекрасна, творческа възможност за ролева игра...
37.19лв.
без ДДС:30.99лв.
Показва 1 до 16 от 57 (4 страници)