Menu
Your Cart

Семейни (надуваеми)

Производител: MSpa
Промоцията важи до изчерпване на количествата!SUP дъска MAGMA 330 х 81 х 15 см e с един централен стабилизатор и гребло с дръжка от алуминий с гребна част, подсилена с 30% фибростъкло, зъвършено с Т образна дръжка. Лиш подсигурителен, спираловиден 1- 2.5м.Помпа за надуване и компактна раница. Товаро..
1,114.99лв.
без ДДС:929.16лв.
Производител: MSpa
SUP дъска TRITON 340 х 81 х 15 смSUP дъска 340 х 81 х 15 см.Един централен стабилизаторГребло с дръжка от алуминий с гребна част подсилена с 30% фибростъкло, завършено с Т образна дръжкаЛиш подсигурителен спираловиден 1-2.5 м.Помпа за надуване Компактна раницаТовароносимост до 150 кг.Идеален за..
998.99лв.
без ДДС:832.49лв.
Производител: Intex
Детски надуваем правоъгълен басейн направен от висококачествен винил с дебели стени, които предпазват децата. Наслаждавайте се на плаж в градината или на двора в горещите летни дни. „Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в собствения си двор и гр..
91.90лв.
без ДДС:76.58лв.
Производител: Intex
Надуваем семеен басейн Intex е чудесно средство за разхлаждане в горещите летни дни за вас и вашето семейство. „Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в собствения си двор и градина. Фирмата е смятана за един от световните лидери на пазара за наду..
57.89лв.
без ДДС:48.24лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн Intex Deluxe е изработен от висококачествен подсилен винил. Има надуваем комфортен под, който има специален слой против подхлъзване и е оборудван със специален изпусквателен клапан за вода. Има две въздушни камери с два двойни клапана. Продуктът се предлага с ремонтен комплект.„Intex..
59.89лв.
без ДДС:49.91лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн INTEX, който лесно се монтира и демонтира и е идеален за сезонна употреба. Разполага с надуваем ринг на борда за обтягане и е изработен от тройно подсилен PVC материал. Има филтърна помпа.„Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в с..
126.66лв.
без ДДС:105.55лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн INTEX, който лесно се монтира и демонтира и е идеален за сезонна употреба. Разполага с надуваем ринг на борда за обтягане и е изработен от тройно подсилен PVC материал.В комплектът има:- басейн с размери 457 х 122 см.;- филтрационен блок състоящ се от работна помпа и картушен филтър;..
393.38лв.
без ДДС:327.82лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн INTEX, който лесно се монтира и демонтира и е идеален за сезонна употреба. Разполага с надуваем ринг на борда за обтягане и е изработен от тройно подсилен PVC материал. Има филтърна помпа.„Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в с..
155.15лв.
без ДДС:129.29лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн INTEX, който лесно се монтира и демонтира и е идеален за сезонна употреба. Разполага с надуваем ринг на борда за обтягане и е изработен от тройно подсилен PVC материал и има възможност за допълнително монтиране на помпа/филтър.„Intex” произвежда висококачествени продукти, с които чов..
68.16лв.
без ДДС:56.80лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн INTEX, който лесно се монтира и демонтира и е идеален за сезонна употреба. Разполага с надуваем ринг на борда за обтягане и е изработен от тройно подсилен PVC материал.В комплектът има:- басейн с размери 457 х 107 см.;- филтрационен блок състоящ се от работна помпа и картушен филтър;..
470.48лв.
без ДДС:392.07лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн INTEX, който лесно се монтира и демонтира и е идеален за сезонна употреба. Разполага с надуваем ринг на борда за обтягане и е изработен от тройно подсилен PVC материал.„Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в собствения си двор и ..
78.99лв.
без ДДС:65.83лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн INTEX, който лесно се монтира и демонтира и е идеален за сезонна употреба. Разполага с надуваем ринг на борда за обтягане и е изработен от тройно подсилен PVC материал. Има филтрационен блок състоящ се от работна помпа и картушен филтър, чийто работен капацитет е 2006 l/h.„Intex” про..
108.99лв.
без ДДС:90.83лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн INTEX, който лесно се монтира и демонтира и е идеален за сезонна употреба. Разполага с надуваем ринг на борда за обтягане и е изработен от тройно подсилен PVC материал.В комплектът има:- басейн с размери 366 х 76 см;- филтрационен блок състоящ се от работна помпа и картушен филтър с ..
149.89лв.
без ДДС:124.91лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн INTEX, който се инсталира бързо и лесно за около 15 минути и е идеален за сезонна употреба. Разполага с надуваем ринг на борда за обтягане, което му придава устойчивост и здравина. Изработен от тройно подсилен PVC материал. „Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек ..
99.89лв.
без ДДС:83.24лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн Intex Подводно царство е чудесно средство за разхлаждане в горещите летни дни за вас и вашето семейство.„Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в собствения си двор и градина. Фирмата е смятана за един от световните лидери на пазар..
72.49лв.
без ДДС:60.41лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн INTEX, който лесно се монтира и демонтира и е идеален за сезонна употреба. Разполага с надуваем ринг на борда за обтягане и е изработен от тройно подсилен PVC материал.В комплектът има:- басейн с размери 549 х 107 см;- филтрационен блок състоящ се от работна помпа и картушен филтър;-..
399.00лв.
без ДДС:332.50лв.
Показва 1 до 16 от 27 (2 страници)