Menu
Your Cart

Семейни (надуваеми)

Производител: Intex
Детски надуваем правоъгълен басейн направен от висококачествен винил с дебели стени, които предпазват децата. Наслаждавайте се на плаж в градината или на двора в горещите летни дни. „Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в собствения си двор и гр..
94.89лв.
Производител: Intex
Детски надуваем правоъгълен басейн направен от висококачествен винил с дебели стени, които предпазват децата. Декориран е със свежи плажни рисунки. За удобство на дъното на басейна има изливен клапан, което облекчава подмяната и източването на водата.„Intex” произвежда висококачествени продукти, с к..
66.89лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн INTEX, който лесно се монтира и демонтира и е идеален за сезонна употреба. Разполага с надуваем ринг на борда за обтягане и е изработен от тройно подсилен PVC материал.В комплектът има:- басейн с размери 457 х 107 см.;- филтрационен блок състоящ се от работна помпа и картушен филтър;..
626.90лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн INTEX, който лесно се монтира и демонтира и е идеален за сезонна употреба. Разполага с надуваем ринг на борда за обтягане и е изработен от тройно подсилен PVC материал. Има филтърна помпа.„Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в с..
152.90лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн Intex Океан със сенник е чудесно средство за разхлаждане в горещите летни дни за вас и вашето семейство. Има и покривало, което да Ви предпази от слънчевите лъчи. „Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в собствения си двор и гради..
120.26лв.
Производител: Intex
Надуваем басейн Intex Фамилия е правоъгълен семеен басейн, който е много просторен и е чудесно средство за разхлаждане в горещите летни дни. Чрез него можете да подсигурите на Вашите деца истински забавни водни игри през това лято и е подходящ както за възрастни, така и за деца. Оборудван е с три въ..
91.90лв.
Производител: Intex
Невероятен семеен прозрачен надуваем басейн с уникални декорации и надуваем под и широки стени. Изработен от висококачествени материали, а в комплекта се съдържат необходими пособия за залепване в случай на пробиване на басейна. „Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пре..
87.89лв.
Производител: Intex
Търсите басейн подходящ за цялото семейство- Intex ви предлага надуваем басейн направен от висококачествен винил с дебелина 0.30 мм., който не пропуска вода, издържа големи натоварвания и е безвреден за организма. Разполага с три надуваеми камери с двойни клапани. Вместимостта му е 999 литра, а дъно..
79.90лв.
Производител: Intex
Басейн Easy Set Intex 366 см е идеалното решение за цялото семейство през горещите летни дни. Басейнът е без филтърна помпа. Басейните Intex AGP Easy Set са едни от най-популярните надуваеми басейни. Изливането на басейна става лесно и бързо , защото той е снабден с изпускателен клапан. За да инстал..
141.89лв.
Производител: Intex
Басейн Easy Set Intex с филтърна помпа 396см е страхотен басейн, който може да ползвате у дома или в градината. Монтажът му е бърз и лесен и не изисква допълнителни усилия. Надува се горният пръстен и при пълнене с вода, басейнът се издига. Басейнат е снабден с дренажен клапан и филтърна помпа. Стен..
325.89лв.
Производител: Intex
Надуваем семеен басейн Intex Easy Set 305 см е чудесно средство за разхлаждане в горещите летни дни за вас и вашето семейство. Инсталацията му отнема само около 10 минути, а за източването на водата има изпускателен клапан, който можете да се съедини с градински маркуч и да се полее градината.Компле..
178.90лв.
Производител: Intex
Надуваем семеен басейн Intex Easy Set 366 x 76 см е чудесно средство за разхлаждане в горещите летни дни за вас и вашето семейство. Инсталацията му отнема само около 10 минути, а за източването на водата има изпускателен клапан, който можете да се съедини с градински маркуч и да се полее градината.К..
225.90лв.
Производител: Intex
Надуваем семеен басейн Intex Easy Set 396 x 84 см е чудесно средство за разхлаждане в горещите летни дни за вас и вашето семейство. Инсталацията му отнема само около 10 минути, а за източването на водата има изпускателен клапан, който можете да се съедини с градински маркуч и да се полее градината.К..
273.90лв.
Производител: Intex
Надуваем семеен басейн Intex Мандарин е чудесно средство за разхлаждане в горещите летни дни за Вас и Вашето семейство. „Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в собствения си двор и градина. Фирмата е смятана за един от световните лидери на пазар..
62.49лв.
Производител: Intex
Надуваем семеен басейн Intex с пръскало е чудесно средство за разхлаждане и забавление в горещите летни дни за Вас и Вашето семейство. „Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в собствения си двор и градина. Фирмата е смятана за един от световните ..
132.90лв.
Производител: Intex
Прекaрaйте незaбрaвими летни мoменти c цялoтo cемейcтвo в нaдувaемия cемеен бacейн нa INTEX.Pелaкcирaйте в кoмпaниятa нa приятели и рaзxлaдителни нaпитки, кoитo мoжете дa пocтaвите в cпециaлните oтвoри, нaмирaщи cе oт двете cтрaни нa cедaлкaтa, докато децата се забавляват в басейна. Cедaлкaтa е дълг..
105.89лв.
Показва 1 до 16 от 32 (2 страници)