Menu
Your Cart

Надуваем матрак Intex 2 в 1 152 х 203 см

Надуваем матрак Intex 2 в 1 152 х 203 см
Безплатна доставка
Този продукт е с безплатна доставка
Надуваем матрак Intex с помпа и спален чувал с размери 99 х 191 x 46 см. изработен от висококачествен водоустойчив винил с дебелина 0.38мм отстрани и 0.52 мм отгоре.
Има четири пластмасови катарами с чиято помощ двата отделни матрака могат да се свърват и разделят и да се ползват индивидуално.
Всеки един от матраците има специален клапан 2 в 1, чрез който лесно се надува и се спада за много кратко време.
Изработен е по технологията Wave Beam с надлъжни цилиндри, които придават на конструкцията му здравина и устойчивост за един прекрасен комфортен отдих.
Има специално меко и приятно на допир имитиращо велур покритие, което не позволява хлъзгане на чаршафи или завивки.
Към комплекта има още кутия за съхранение и лепенка за отстраняване на възникнали повреди. 
 „Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в собствения си двор и градина. Фирмата е смятана за един от световните лидери на пазара за надуваеми басейни, легла, лодки и друга надуваема екипировка. Своят 40-годишен успех „Intex” дължи на висококвалифицирания си персонал, който всеки ден създава иновативни продукти, изработени според всички стандарти за високо качество и отговарящи на изискванията за безопасност. Ако търсите приятно изживяване в домашна среда, гарантирано със сигурност за Вас и Вашите деца – то „Intex” е гаранция за успех!

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Код: 67744
  • Тегло: 1.00kg
Преглеждания: 539
131.40лв.
без ДДС: 109.50лв.