Menu
Your Cart

MBG Toys

Производител: MBG Toys
Дръж и Беж – Семейна игра за зрително възприятие!Зарът ще бъде ваш съюзник в улавянето на палавата котка и приятелите й. Успехът зависи единствено от вашата съобразителност…и ловкостта на пръстите ви. Оживена игра за цялото семейство, подобряваща фината моторика, съобразителността и настроението.Бро..
12.99лв.
без ДДС:10.83лв.
Производител: MBG Toys
Клуб 2%Можеш ли да разрешиш загадките?Кой къде живее?Тази интелигентна, но лесна логическа игра е забавление за цялото семейство!Брой играчи: от един нагореЗа възраст: 4+“Клуб 2%” е вдъхновена от използването на същата логика и разсъждения като “Загадката на Айнщайн”, за която легендарният физик твъ..
33.99лв.
без ДДС:28.33лв.
Производител: MBG Toys
КОТЕгория – налудничева котегоризирана игра!Палавата Котка скача навсякъде в опита си да внесе ред. Каква бъркотия… Помогнете й, като откриете две карти, съвпадащи със съответната категория. Дружелюбна игра на котегории…с неочакван обрат.Брой играчи: 2-4За възраст: 5+Комплектът съдържа: 30 картинни ..
12.99лв.
без ДДС:10.83лв.
Производител: MBG Toys
"Логи Крос" е игра за логика, в която могат да се включат както деца, така и възрастни. Помогнете на животните да преминат през реката. Кучета, крави, овце и петли чакат да преминат на другия бряг на реката, за да се приберат у дома след дълъг ден на поляната.Как се играе?По време на ход, са..
33.99лв.
без ДДС:28.33лв.
Производител: MBG Toys
Риск -  Assassin's CreedПрез историята, Братството на Асасините и Орденът на Рицарите Тамплиери са водили тайна война. Сега захватът на Тамплиерите върху свободния свят се затяга, а като лоялен Асассин си длъжен да си върнеш контролът и да освободиш човечеството от техният наложен све..
98.99лв.
без ДДС:82.49лв.
Производител: MBG Toys
Риск - Живите мъртвиВ играта Риск: Живите мъртви играчите се изправят един срещу друг и се стремят да завладеят различни територии, разположени по картите. Те могат да придобиват допълнителни бонуси и да елиминират своите опоненти.Риск: Живите мъртви разполага с карта, на която е из..
98.99лв.
без ДДС:82.49лв.
Производител: MBG Toys
Риск: Игра на тронове (съкратена версия)Война и хаос се спуснаха над царствата на хората. Смъртта на Робърт Баратеон във Вестерос доведе до още по-големи начинания в завладяването на Железния Трон измежду съперническите фамилии. През това време в Есос, Денерис Таргариен събира армия за да оспори вла..
98.99лв.
без ДДС:82.49лв.
Производител: MBG Toys
Руммикуб - пълен обратЦелта е да бъдете първият играч, свалил всичките си плочки на игралната маса.Кутията съдържа: 112 плочки с числата от 1 до 13 (по 2 комплекта в черно, оранжево, синьо и червено), 8 плочки джокер, 4 поставки и 8 крачета за поставките.Брой играчи: 2-4За възраст: 7+Как се игр..
38.99лв.
без ДДС:32.49лв.
Производител: MBG Toys
Руммикуб - турбоТова е познатата семейна игра, но в супер бърза версия. Завъртете със заровете и събирайте колкото се може повече точки. Победителят е човекът с най-много точки. Забавни, бързи и предизвикателни.Руммикуб – Турбо е бърза и вълнуваща. Това е вариант на Руммикуб със зар за двама играчи...
24.99лв.
без ДДС:20.83лв.
Производител: MBG Toys
Салатният шеф• Koй щe cъбepe вcичĸи зeлeнчyци зa cвoятa caлaтa?• Πpиĸлючeния в ĸyxнятa! Bcичĸи глaвни гoтвaчи ca зaeти, paбoтят, нapязвaт, пopъcвaт c пoдпpaвĸи и paзбъpĸвaт.• Koй пъpви щe пoднece cвoятa caлaтa?• Бъpзa и вълнyвaщa игpa, ĸoятo paзвивa ĸoopдинaциятa и визyaлнитe възпpиятия.Kaĸ ce игpae..
28.99лв.
без ДДС:24.16лв.
Производител: MBG Toys
Скривалището на палавата котка – игра за млади откриватели!Брой играчи: 2-4За възраст: 5+Пак ли си започнало с номерата си, Палаво Коте? Изглежда, че този път здраво си загазило… Сглобете пъзела, за да получите картинна представа за всички онези неща, които котката е задигнала. А подир това идва ред..
12.99лв.
без ДДС:10.83лв.
Производител: MBG Toys
Топ Тръмпс - Бързи и яростниИграйте  по всяко време, навсякъде, с толкова хора, колкото искате.Разберете колко бързо е зареждащото устройство Ice Dodge, или колко високо е отношението на Lykan Hypersport.Разберете коя кола ще бъде полюсна позиция, дали ще бъде екстремният Flip Car или емблемати..
9.99лв.
без ДДС:8.33лв.
Производител: MBG Toys
Топ Тръмпс - Междузвездни войни Силата се пробуждаЗабавна образователна игра на карти, базирана на най-обичаните супер герои.Играйте по всяко време, навсякъде, с толкова хора, колкото искате.Лесно за носене пластмасова кутия.Помага за подобряването на грамотността, математиката и креативното мислене..
9.99лв.
без ДДС:8.33лв.
Производител: MBG Toys
Топ Тръмпс - Световни футболни звезди - златен калъфЧудесно забавление с Топ Тръмпс – Световни футболни звезди – златен калъфИграйте по всяко време, навсякъде, с толкова хора, колкото искате.Лесно за носене пластмасова кутия.Помага за подобряването на грамотността, математиката и креативното мислене..
9.99лв.
без ДДС:8.33лв.
Производител: MBG Toys
Топ Тръмпс - Стар ТрекЗабавна образователна игра на карти, базирана на най-обичаните супер герои.Играйте по всяко време, навсякъде, с толкова хора, колкото искате.Лесно за носене пластмасова кутия.Помага за подобряването на грамотността, математиката и креативното мислене.Възраст: 3+..
9.99лв.
без ДДС:8.33лв.
Производител: MBG Toys
Топ Тръмпс - ФроузенЛесна за носене пластмасова кутияПодгответе се да надхитрите противниците си, да откриете нови и вълнуващи факти и да се борите за начина, по който да станете Топ ТръмпКой е най-магическият герой ? Разберете с тази класическа игра с топ игра Trumps, която включва всичките ви люби..
9.99лв.
без ДДС:8.33лв.
Показва 1 до 16 от 25 (2 страници)