Menu
Your Cart

MBG Toys

Производител: MBG Toys
Дръж и Беж – Семейна игра за зрително възприятие!Зарът ще бъде ваш съюзник в улавянето на палавата котка и приятелите й. Успехът зависи единствено от вашата съобразителност…и ловкостта на пръстите ви. Оживена игра за цялото семейство, подобряваща фината моторика, съобразителността и настроението.Бро..
12.99лв.
Производител: MBG Toys
Клуб 2%Можеш ли да разрешиш загадките?Кой къде живее?Тази интелигентна, но лесна логическа игра е забавление за цялото семейство!Брой играчи: от един нагореЗа възраст: 4+“Клуб 2%” е вдъхновена от използването на същата логика и разсъждения като “Загадката на Айнщайн”, за която легендарният физик твъ..
33.99лв.
Производител: MBG Toys
КОТЕгория – налудничева котегоризирана игра!Палавата Котка скача навсякъде в опита си да внесе ред. Каква бъркотия… Помогнете й, като откриете две карти, съвпадащи със съответната категория. Дружелюбна игра на котегории…с неочакван обрат.Брой играчи: 2-4За възраст: 5+Комплектът съдържа: 30 картинни ..
12.99лв.
Производител: MBG Toys
"Логи Крос" е игра за логика, в която могат да се включат както деца, така и възрастни. Помогнете на животните да преминат през реката. Кучета, крави, овце и петли чакат да преминат на другия бряг на реката, за да се приберат у дома след дълъг ден на поляната.Как се играе?По време на ход, са..
33.99лв.
Производител: MBG Toys
Монополи - Assassin's Creed ви отвежда в сърцето на Лондон, във времето, когато се заражда модерната ера, а индустриалната революция е в своя пик. В опита си да освободят Лондон от покварения захват на дългогодишните си врагове, близнаците асасини – Джейкъб и Еви Фрай трябва да намерят нов вид ..
78.99лв.
Производител: MBG Toys
Монополи - Candy CrushСтрахотната игра на монополи този път с издание на играта Candy Crush Saga. Изберете любимaтa си пионка, обиколете вкусния, сладък свят на Candy Crush, но внимавайте за данъците, затвора и да не банкрутирате. Преминете през ментовия дворец, лимонаденото езеро и камъни..
78.99лв.
Производител: MBG Toys
Монополи - HaloПредставяме ви официално лицензирано издание на класическата настолна игра Monopoly, вдъхновено от любимата видеоигра “Halo”. В играта могат да вземат участие 2-ма до 6-тима играчи, които ще се присъединят към главнокомандващия и ще му помогнат да овладее ситуацията в критични региони..
78.99лв.
Производител: MBG Toys
Монополи - One PieceВ това специално издание на MONOPOLY, ще посетите всички герои на анимето One Piece, както и ще се опитате да ги спечелите на ваша страна!Картите може да ви възнаградят за битки срещу злодеите или да ви донесат неочаквана изненада!Купувайте, продайте и търгувайте, опитайте се да ..
78.99лв.
Производител: MBG Toys
Монополи - QueenЗапознайте се с невероятната история на Queen, от самото им начало в Империал Колидж през 1970 г. до последната им година с Фреди Меркюри в парка Кнебоуорт през 1986 година. Обиколете света с групата. Следвайте инструкциите за игра в комплекта. Брой играчи: 2-6За възраст: 8+Врем..
78.99лв.
Производител: MBG Toys
Монополи - Sailor MoonПреживейте анимето от 90-те с всичко необходимо, за да победите Мрачното царство!Преодолейте опонентите си и спечелете класическата стратегична игра благодарение на главните герои Sailor Moon и нейните приятели Sailor Venus, Mercury, Mars и Jupiter.Брой играчи: 2-6За възраст: 8..
78.99лв.
Производител: MBG Toys
Монополи - SkyrimСкайрим е земя в конфликт. Империята е повалена от Елфите, които възнамеряват да диктуват на местните жители Нордите кого могат и не могат да почитат. Стормклокс се бунтуват срещу Имперската армия, а в същото време драконите са се съживили и тероризират хората на Скайрим. От теб зав..
78.99лв.
Производител: MBG Toys
Монополи - Uncharted Winning moves представят любимата игра на всички семейста с ново издание на играта Uncharted. Изберете любимaтa си пионка, обиколете ключовите локации в играта, но внимавайте за данъците, затвора и да не банкрутирате. Преминете през кораба на Ейвъри, Картаген, Руб ал Кали – ще п..
78.99лв.
Производител: MBG Toys
Монополи - БийтълсКакво получаваш, ако събереш световноизвестна игра на дъска и група, която остави незаличим знак върху историята на музиката? Но, разбира се, Монополи – Бийтълс! Играта винаги е традиционна, но се преглежда в музикален ключ, за да преживеете историята на групата.Със сигурност фенов..
78.99лв.
Производител: MBG Toys
Монополи - Живите мъртвиТози специален вариант на монополи  „Живите мъртви“ превръща класическата игра за търговия на недвижими имоти в борба за оцеляване срещу ордии от зомбита! Играчите се конкурират и търгуват с ресурси за емблематични места от сериите от хит, включително фамилната ферма “Гр..
78.99лв.
Производител: MBG Toys
Монополи - КоледаЛюбимaтa фaмилнa игpa в cвeтa ви нocи oщe eднo вълнyвaщo лимитиpaнo издaниe нa Moнoпoли – Koлeдa. Избepeтe вaшeтo любимo пpaзничнo знaмe, oбиĸaляйтe любимитe cи мecтa, нo внимaвaйтe зa дaнъци, зaтвopи и бaнĸpyт. Haпpeд ĸъм Дядo Koлeдa – щe дължиш нaeм или щe пoжънeш нaгpaдaтa? Инвec..
78.99лв.
Производител: MBG Toys
Монополи - Манчестър ЮнайтедТова специално издание на класическа игра съчетава звездите на настоящия мач на Манчестър ЮнайтедЗапознайте се с емблематични места, от Олд Трафорд до комплекса за обучение AON.Oтпуснете се и натрупайте състояние от футболната империя.материал: картон, хартия, пластмасабр..
78.99лв.
Показва 1 до 16 от 44 (3 страници)