Menu
Your Cart

Вратарски ръкавици MAXIMA

Вратарски ръкавици MAXIMA

Вратарски ръкавици MAXIMA с протектори за пръстите. При равилна употреба намалят риска от травми, но не могат изцяло да ви защититят от тях. Вътрешната страна /откъм дланите/ е с 4 мм слой от мек латекс за перфектен контакт с топката при всякакви атмосферни условия. Подходящи за тренировки и мачове. Широка лента спомага за лесно и бързо регулиране на ширината и пристягане към китката. Kройка е с външни си шевове, които позволяват увеличаване на повърхността на захващане на ръкавицата. Благодарение на това хващането на топката става много по-лесно.

  • Размери -9, 10.
  • Цвят: различни цветове.
  • Тегло за 1 чифт: 185 г.


ВНИМАНИЕ! Винаги поставяйте правилно ръкавиците и ги проверявайте за повреди и не ги ползвайте, ако има такива. Използвайте ръкавиците само за футбол (за вртатари) и за никакви други цели.
Употреба: изплакнете ръкавиците в топла вода до 35гр. С. Навлажнете ги непосредсвено преди употреба с цел по добро захващане и издръжливост. Пръст, пясък и други замърсявания могат да повредят латекста в областта на дланта и да нарушат функционалността им. Моля почиставайте ги с топла вода до 35гр.С без да използвате перилни и други агресивни препарати за почистване. Изсушавайте ръкавиците бавно далече от преки източници на топлина (радиатори, печки и др.) Не ги излагайте на директна слънчева светлина и на луминсцентно осветление. Съхранявайте ги на хладно и сухо място далече от пряка светлина

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Код: 400541
  • Тегло: 1.00kg
Преглеждания: 673
29.00лв.
без ДДС: 24.17лв.