Menu
Your Cart

Био душ-гел с моргина "Bio Rhytham" Natural Cosmetic, 300 мл

Био душ-гел с моргина "Bio Rhytham" Natural Cosmetic, 300 мл
Не наличен
Био душ-гел с моргина "Bio Rhytham" Natural Cosmetic, 300 мл

Уникален натурален продукт , който има свойството да измива нежно без да дразни и опъва кожата. Не съдържа сапун, сулфати и синтетични миещи съставки. Нежното почистване се дължи на съставка на базата на една от най-разпространените аминокиселини – глутамин.

Душ-гелът е 100% биоразградим, което означава, че не може да се натрупа във водните басейни и да повлияе на околната среда в бъдеще. Опаковката е 100% годна за рециклиране, а етикета е от специална хартия , която се разгражда напълно в природата.

Подходящ за вегани. Продуктът е подходящ за всеки тип кожа.

Състав: Морингата и нейните продукти биват преоткривани от хиляди години. Това е както една от най-старите Аюрведични съставки, така и най-иновативното масло в сферата на биокозметиката и храната през последната година.  Наричат го „Дървото на Живота”, а маслото му има силно изразен детоксикиращ и антиоксидантен ефект. Богато е и на витамини, който подхранват и предпазват кожата от вредни влияния.

Начин на употреба: Използвайте върху влажна кожа и масажирайте до образуване на пяна, след което изплакнете обилно с вода.

Разфасовка: 300 мл.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Код: n011501
Преглеждания: 904
19.87лв.
без ДДС: 16.56лв.