Menu
Your Cart

Барбекю за дървени въглища 70х98х61см 31342 Landmann

Барбекю за дървени въглища 70х98х61см 31342 Landmann
Барбекю на дървени въглища, работещо на системата OptiHeat. Тя позволява приготвяните продукти да останат сочни благодарение на възможността за регулиране на височината на скарата.
Скарата за печене е хромирана, с диаметър 56 cm. От двете ѝ страни има подвижни дръжки за удобно и безопасно боравене с нея. Чрез тях скарата може да бъде извадена от барбекюто или да се регулира височината ѝ спрямо дървените въглища на три степени.
Циркулацията на въздуха в барбекюто е улеснена благодарение както на решетката, върху която се поставят дървените въглища, така и на кръглия въртящ се диск с отвори, разположен на капака на барбекюто, чрез който се регулира притокът на въздух.В съда за дървените въглища има и два разделителя, служещи за приготвяне на продуктите чрез конвекция.
 
В капака на барбекюто е поставен термометър за следене на температурата на приготвяните продукти.Пръстенът на системата OptiHeat, кръглият въртящ се диск с отвори на капака и основата са изработени от неръждаема стомана.
Съдът за дървените въглища, съдът за пепелта и капакът на барбекюто са емайлирани, лесни за разглобяване и почистване и устойчиви на корозия.На капака на барбекюто има поставена ергономична дръжка с топлинна защита, предпазваща от изгаряне или нараняване.
 
Количката е снабдена с две колела за удобно и сигурно придвижване.На барбекюто може едновременно да се приготвя храна за 10 души.
 
Характеристики:

Paзмepи:70х98х61см.
Тегло: 15 кг.
Kaпaцитeт зa гoтвeнe: зa 10 чoвeĸa

 
За това барбекю можете да закупите дървени въглища.
Текстил
Размери70 х 98 х 61 см

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност
  • Код: 31342
  • Тегло: 16.00kg
649.90лв.