Menu
Your Cart

БАРБЕКЮ TRITON 4.1 COAL HIBRID - РАБОТИ НА ГАЗ И ДЪРВЕНИ ВЪГЛИЩА 4585

БАРБЕКЮ TRITON 4.1 COAL HIBRID - РАБОТИ НА ГАЗ И ДЪРВЕНИ ВЪГЛИЩА 4585
Безплатна доставка
Този продукт е с безплатна доставка
  • Хибридният грил Triton 4.1 COAL на LANDMANN е дори по-универсален, отколкото си мислите - може да се използва както като газов, така и като грил на дървени въглища.
  • Как работи: Решетката за скара Modulus може да се сгъне, така че можете просто да поставите тавата за дървени въглища върху една от 4-тата горелка, да я напълните с въглен и след това да се насладите на храната на скара с "аромат на дим".
  • Безкрайно регулируемата комбинирана скара с 4 горелки също така предлага възможност за вмъкване на аксесоари като камък за пица, уок или масивна чугунена плоча в грил системата Modulus. По този начин можете лесно да създадете няколко зони за готвене и да приготвите сочни пържоли, хрупкави зеленчуци и разнообразни гарнитури за повече от 6 души.
  • Благодарение на технологията Power Thermal Spreading Technology (PTS) на хибридния грил Triton 4.1 COAL, топлината се разпределя равномерно и непрекъснато в пространството на фурната. Чугунените решетки провеждат топлината идеално и заедно със зоната maxX и 3,5 kW инфрачервена странична горелка осигуряват характерните ивици на скара при готвене на пържоли и хрупкава външност.
  • Капакът и дъното на комбинираната скара газ и въглен на LANDMANN са двустенни, поради което са особено здрави, здрави и издръжливи. С 4 спирачни колела за лесно преместване и безопасно съхранение.
  • Барбекю TRITON 4.1 COAL Hibrid - работи на газ и дървени въглища. 4 горелки + газов котлон с керамична пита за постигане на макс 800 градуса. Скара модулен тип, с възмоност за използване на плоча, уок тиган или керамична плоча за пица. Секция за печене на дървени въглища.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Код: 4585
Преглеждания: 308
1,750.00лв.
без ДДС: 1,458.33лв.