Menu
Your Cart

Auguri Preziosi Ученическа раница Turtles

Auguri Preziosi Ученическа раница Turtles
Безплатна доставка
Този продукт е с безплатна доставка
Лека и приятна за носене ученическа раница с висококачествен гръб. Активният ергономичен дизайн помагащ за доброто разпределение на тежестта и дишаща материя позволяващ нормалната циркулация на въздуха са гарант за оптимален комфорт. В комбинация с регулируеми и усилени презрамки, раница е желаното удобство за всеки ученик. Раницата е с подсилено дъно за запазване формата на чантата и срещу замърсяване.
 
Практични две отделения с джоб с цип и възможност за разширяване на предно отделение с 8 см. Раницата разполага с два предни джоба с ципове. Има и подсилена дръжка за носене в ръка. Външно и вътрешно закопчаване за по-голяма сигурност.
 
Подарък: Пистолет-играчка "Turtles"!!!
 
Auguri Preziosi става част Preziosi Group през 1999 г. благодарение на обединяването на идеите на двете компании в една обща цел, те успяват да изградят световна репутация в областта на канцеларските материали. Preziosi Group затвърди присъствието си на пазара на материали и ученически пособия с широка гама на предлаганите продукти. Невероятните им предложения включват удобни и актуални раници, дневници, тетрадки и много други подаръци, подходящи за ученика. Всички продукти се отличават с характеристиката, свързана с лицензиите най-обичаните от малчуганите, Bakugan, Ben 10, Gormiti, Angel's Friends, Moxie, Hello Kitty, Paciocchini, Scooby Doo, Spiderman. С голямо внимание към тийнеджърите са марките Hannah Montana и Marvel Heroes. Компанията продължава да разширява своята дейност на пазара за тийнейджъри с продукти, свързани с марките - Marvel Comics, Kuromi, Toy Story, My Flea, Mukka e Brio.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Код: 00468
  • Тегло: 1.00kg
Преглеждания: 25
96.89лв.
без ДДС: 80.74лв.

Опции