Menu
Your Cart

Auguri Preziosi Ученическа раница на колела Frozen

Auguri Preziosi Ученическа раница на колела Frozen
Безплатна доставка
Този продукт е с безплатна доставка
Лека и приятна за носене ученическа раница на колела с висококачествен гръб. В комбинация с регулируеми анатомични и усилени презрамки, раницата е желаното удобство за всеки ученик. Раницата е с подсилено дъно за запазване формата на чантата и срещу замърсяване. Има телескопична дръжка и колелца, които се прибират в джоб на гърба на раницата както и предпазен джоб за задните колелца, който предотвратява зацапване на дрехата при носене на гръб.
Практични две отделения с джоб с цип и възможност за разширяване на предно отделение с 9 см. Раницата разполага с преден джоб с цип. Има и подсилена дръжка за носене в ръка. Външно и вътрешно закопчаване за по-голяма сигурност.
 
 
Auguri Preziosi става част Preziosi Group през 1999 г. благодарение на обединяването на идеите на двете компании в една обща цел, те успяват да изградят световна репутация в областта на канцеларските материали. Preziosi Group затвърди присъствието си на пазара на материали и ученически пособия с широка гама на предлаганите продукти. Невероятните им предложения включват удобни и актуални раници, дневници, тетрадки и много други подаръци, подходящи за ученика. Всички продукти се отличават с характеристиката, свързана с лицензиите най-обичаните от малчуганите, Bakugan, Ben 10, Gormiti, Angel's Friends, Moxie, Hello Kitty, Paciocchini, Scooby Doo, Spiderman. С голямо внимание към тийнеджърите са марките Hannah Montana и Marvel Heroes. Компанията продължава да разширява своята дейност на пазара за тийнейджъри с продукти, свързани с марките - Marvel Comics, Kuromi, Toy Story, My Flea, Mukka e Brio.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Код: 00691
  • Тегло: 1.00kg
Преглеждания: 3
107.89лв.
без ДДС: 89.90лв.

Опции