Menu
Your Cart

Надуваем матрак Intex Deluxe Queen 152 х 203 x 43 см

Надуваем матрак Intex Deluxe Queen 152 х 203 x 43 см
Безплатна доставка
Този продукт е с безплатна доставка
Надуваем матрак Intex Deluxe Queen с размери 157 х 203 х 48 см, който е изработен от висококачествен винил с дебелина 0.53 мм отгоре и 0.38 мм отстрани. 
Изработен по технологията I Beam, която спомага за поддържането на формата на леглото и позволява въздуха да се разпределя равномерно по цялата площ.
Горната светло сива част е създадена, за да отговори на вашите изисквани за комфорт като изпълнява функцията на матрак - колкото по надут е толкова по-твърд е и обратното.
Горният слой е направен така, че да наподобява велур, който е мек и приятен на допир и в същото време не позволява на чаршафите да се хлъзгат.
Има специална надуваема облегалка за глава, която напълно може да замени възглавницата или да я направи по-висока. 
Към матракът има електрическа помпа, която работи на 220 V и е със специален клапан с усъвършенствана конструкция 3 в 1, който позволява бързо и удобно да надувате и да спадате вашият матрак.
В комплекта е включено още специална удобна чанта за съхранение и пренасяне и лепенка за ремонт при възникване на повреди.
Максималното допустимо тегло е 273 кг.
 „Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в собствения си двор и градина. Фирмата е смятана за един от световните лидери на пазара за надуваеми басейни, легла, лодки и друга надуваема екипировка. Своят 40-годишен успех „Intex” дължи на висококвалифицирания си персонал, който всеки ден създава иновативни продукти, изработени според всички стандарти за високо качество и отговарящи на изискванията за безопасност. Ако търсите приятно изживяване в домашна среда, гарантирано със сигурност за Вас и Вашите деца – то „Intex” е гаранция за успех!

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Код: 767738
  • Тегло: 1.00kg
Преглеждания: 187
148.89лв.
без ДДС: 124.08лв.