Menu
Your Cart

Ножици

Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Градинската ножица на Topmaster се отличава с:Горно острие прецизно заточено и изработено от неръждаема стоманаДолно острие израбетоно от кована стомана, която може да бъде ..
23.90лв.
без ДДС:19.92лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Градинската ножица от 3-то Поколение на Topmaster се отличава с:Горно острие прецизно заточено и изработено от неръждаема стоманаДолно острие израбетоно от кована стомана, к..
19.99лв.
без ДДС:16.66лв.
Производител: Top Garden
Марката TopGarden се отличава, с голямо разнообразие от продукти с гарантирано качество, ергономичен дизайн и приятна естетика.Ножица за ашладисване с три приставки TopGarden:Снабдена с е 3-броя прецизно заточени резци Предназначена за присаждане на едногодишни вегетативни подложки на овощни видове,..
29.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Производител: Top Garden
Ножицата за клони на TopGarden Premium се характеризира с:Изработка от висококачествена закалена стоманаЕргономични дръжки позволяващи удобна и безопасна работаСнабдена с усилващ механизъмОстрие с незалепващо покритие..
28.90лв.
без ДДС:24.08лв.
Производител: Top Garden
Ножицата за клони тип "наковалня" на TopGarden Premium се характеризира с:Изработка от висококачествена закалена стоманаЕргономични дръжки позволяващи удобна и безопасна работаСнабдена с усилващ механизъмОстрие с незалепващо покритие..
35.90лв.
без ДДС:29.92лв.
Производител: Top Garden
Ножицата за клони със зъбчатка на TopGarden Premium се характеризира с:Изработка от висококачествена закалена стоманаЕргономични дръжки позволяващи удобна и безопасна работаОстрие с незалепващо покритие..
31.90лв.
без ДДС:26.58лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Ножицата за клони с телескопична дръжка от 3-то Поколение на Topmaster се отличава с:Дръжка от подсилена алуминиева сплавРежещо и подложно острие, произведени от висококачес..
59.90лв.
без ДДС:49.92лв.
Производител: Top Garden
Ножицата за клони на TopGarden Premium се характеризира с:Изработка от висококачествена закалена стоманаЕргономични дръжки позволяващи удобна и безопасна работаСнабдена с усилващ механизъм и телескопични дръжкиОстрие с незалепващо покритие..
38.90лв.
без ДДС:32.42лв.
Производител: Top Garden
Ножицата за храсти на TopGarden Premium се характеризира с:Изработка от висококачествена закалена стоманаЕргономични дръжки позволяващи удобна и безопасна работаОстрие с незалепващо покритие..
25.90лв.
без ДДС:21.58лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Ножицата за храсти с алуминиеви дръжки от 3-то Поколение на Topmaster се отличава с:Дръжка от подсилена алуминиева сплавРежещо и подложно острие, произведени от висококачест..
49.90лв.
без ДДС:41.58лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Ножица и трион за високо рязане от 3-то Поколение на Topmaster се отличава с:Алуминиева разтегателна дръжкаЗакалени и прецизно заточени остриетаСпециален дизайн без въжеИдеа..
79.90лв.
без ДДС:66.58лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Лозарската ножица на Topmaster се отличава с:Горно острие прецизно заточено и изработено от неръждаема стоманаДолно острие израбетоно от кована стомана, която може да бъде з..
22.90лв.
без ДДС:19.08лв.
Производител: Top Garden
Марката TopGarden се отличава, с голямо разнообразие от продукти с гарантирано качество, ергономичен дизайн и приятна естетика.Лозарска ножица TopGarden:Режещо и подложно острие, произведени от висококачествена закалена стомана Сменяемо острие..
10.99лв.
без ДДС:9.16лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Лозарската ножица тип "наковалня" на Topmaster се отличава с:Горно острие прецизно заточено и изработено от неръждаема стоманаДолно острие израбетоно от кована стомана, коят..
22.90лв.
без ДДС:19.08лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Цветарската ножица на Topmaster се отличава с:Горно острие прецизно заточено и изработено от неръждаема стоманаДолно острие израбетоно от кована стомана, която може да бъде ..
10.99лв.
без ДДС:9.16лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Лозарската мини ножица на Topmaster се отличава с:Компактен дизайнСтоманени резциЗдрави ръкохватки..
10.99лв.
без ДДС:9.16лв.
Показва 1 до 16 от 35 (3 страници)