Menu
Your Cart

Ножици

Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Градинската ножица на Topmaster се отличава с:Горно острие прецизно заточено и изработено от неръждаема стомана Долно острие израбетоно от кована стомана, която може да ..
23.90лв.
без ДДС:19.92лв.
Производител: Top Garden
Марката TopGarden се отличава, с голямо разнообразие от продукти с гарантирано качество, ергономичен дизайн и приятна естетика.Ножица за ашладисване с три приставки TopGarden:Снабдена с е 3-броя прецизно заточени резци Предназначена за присаждане на едногодишни вегетативни подложки на овощни ви..
26.99лв.
без ДДС:22.49лв.
Производител: Top Garden
Ножицата за клони на TopGarden Premium се характеризира с:Изработка от висококачествена закалена стомана Ергономични дръжки позволяващи удобна и безопасна работа Снабдена с усилващ механизъм Острие с незалепващо покритие..
28.90лв.
без ДДС:24.08лв.
Производител: Top Garden
Ножицата за клони със зъбчатка на TopGarden Premium се характеризира с:Изработка от висококачествена закалена стомана Ергономични дръжки позволяващи удобна и безопасна работа Острие с незалепващо покритие..
31.90лв.
без ДДС:26.58лв.
Производител: Top Garden
Ножицата за клони на TopGarden Premium се характеризира с:Изработка от висококачествена закалена стомана Ергономични дръжки позволяващи удобна и безопасна работа Снабдена с усилващ механизъм и телескопични дръжки Острие с незалепващо покритие..
38.90лв.
без ДДС:32.42лв.
Производител: Top Garden
Ножицата за храсти на TopGarden Premium се характеризира с:Изработка от висококачествена закалена стомана Ергономични дръжки позволяващи удобна и безопасна работа Острие с незалепващо покритие..
25.90лв.
без ДДС:21.58лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Ножица и трион за високо рязане от 3-то Поколение на Topmaster се отличава с:Алуминиева разтегателна дръжка Закалени и прецизно заточени остриета Специален дизайн без въ..
79.90лв.
без ДДС:66.58лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Лозарската ножица на Topmaster се отличава с:Горно острие прецизно заточено и изработено от неръждаема стомана Долно острие израбетоно от кована стомана, която може да б..
22.90лв.
без ДДС:19.08лв.
Производител: Top Garden
Марката TopGarden се отличава, с голямо разнообразие от продукти с гарантирано качество, ергономичен дизайн и приятна естетика.Лозарска ножица TopGarden:Режещо и подложно острие, произведени от висококачествена закалена стомана Сменяемо острие..
10.99лв.
без ДДС:9.16лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Лозарската ножица тип "наковалня" на Topmaster се отличава с:Горно острие прецизно заточено и изработено от неръждаема стомана Долно острие израбетоно от кована стомана,..
22.90лв.
без ДДС:19.08лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Цветарската ножица на Topmaster се отличава с:Горно острие прецизно заточено и изработено от неръждаема стомана Долно острие израбетоно от кована стомана, която може да ..
10.99лв.
без ДДС:9.16лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Лозарската мини ножица на Topmaster се отличава с:Компактен дизайн Стоманени резци Здрави ръкохватки..
10.99лв.
без ДДС:9.16лв.
Производител: Top Garden
Марката TopGarden се отличава, с голямо разнообразие от продукти с гарантирано качество, ергономичен дизайн и приятна естетика.Нож за лозарска ножица TopGarden:Режещо и подложно острие, произведени от висококачествена закалена стомана Подходящ за модел лозарска ножица: TGP21..
2.50лв.
без ДДС:2.08лв.
Производител: Top Garden
Марката TopGarden се отличава, с голямо разнообразие от продукти с гарантирано качество, ергономичен дизайн и приятна естетика.Нож за лозарска ножица TopGarden:Режещо и подложно острие, произведени от висококачествена закалена стомана Подходящ за модел лозарска ножица: TGP22..
1.99лв.
без ДДС:1.66лв.
Производител: Top Garden
Три приставки.Омега метод ,осигуряващ висока продуктивност.Подходяща за овошки и лозя, декоративни дървета и храсти.Тегло: 0.5 кг. ..
24.90лв.
без ДДС:20.75лв.
Показва 1 до 16 от 26 (2 страници)