Menu
Your Cart

Градински инструменти

Производител: Top Garden
Градинската лопатка за плевели на TopGarden Premium е: Предназначена за изкореняване на плевели, както в мека, така и в по-твърда почваСпециално проектирана дръжка с контролна зона в края на ръкохваткатаИзработена от закалена стомана..
5.99лв.
без ДДС:4.99лв.
Производител: Top Garden
Марката TopGarden се отличава, с голямо разнообразие от продукти с гарантирано качество, ергономичен дизайн и приятна естетика.Градински комплект TopGarden:Тясната и широката градинска лопата - разполагат с ергономични дръжки, които не позволяват плъзгане на ръката по време на работа. Те са изключит..
5.59лв.
без ДДС:4.66лв.
Производител: Top Garden
Марката TopGarden се отличава, с голямо разнообразие от продукти с гарантирано качество, ергономичен дизайн и приятна естетика.Градински кош-количка TopGarden:Рамката на количката е стоманена-здрава и сигурна, с две колела отзад и стопер отпредКошът е сгъваем и се поставя изключително лесно върху ко..
51.00лв.
без ДДС:42.50лв.
Производител: Top Garden
Садило за луковици на TopGarden Premium е: Предназначено за бързо и лесно засаждане на луковици на необходимата дълбочинаРазполага с пластмасова противоплъзгаща дръжка с удобен захват..
6.29лв.
без ДДС:5.24лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Уред за премахване на плевели на Topmaster се отличава с:Удобна работа без необходимост от копаенеКонструкция от алуминийДължина: 1000mm..
39.90лв.
без ДДС:33.25лв.
Производител: Top Garden
Усилена конструкция. Стоманено въже Ф 3.2 мм.Текстил 600D с PE покритие.Лесно и бързо сгъване и разгъване. Компактно съхранение.Възможност за използване в градината и в дома.Размери: 58 x 45 см.Съвместимост: 92 л.  Тегло: 0.63 кг...
17.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Производител: Top Garden
За разрохкване и аериране на почвата, без да нанася щети на корените.Ергономична дръжка, която не позволява плъзгане на ръката и осигурява лекота при работа.Тегло: 0.22 кг. ..
5.99лв.
без ДДС:4.99лв.
Производител: Top Garden
За засаждане и пресаждане.Ергономична дръжка, която не позволява плъзгане на ръката и осигурява лекота при работа.Размери: 10 см. Тегло: 0.2 кг. ..
5.99лв.
без ДДС:4.99лв.
Производител: Top Garden
За засаждане и пресаждане.Ергономична дръжка, която не позволява плъзгане на ръката и осигурява лекота при работа.Размери: 10 см. Тегло: 0.28 кг. ..
5.99лв.
без ДДС:4.99лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)