Menu
Your Cart

Листосъбирачи и духалки

Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът акумулаторна въздуходувка Metabo METABO AG 18 SOLO разполага с:Vario (V) електроникаТри режима на скорост на въздухаЗдрава конструкция..
359.00лв.
без ДДС:299.17лв.
Производител: Raider
Листосъбирачът Raider RD-EBV03 е предназначен за събиране на паднали листа и шума от тревните площи.Оборудван е с колан, който осигурява допълнително удобство при продължителна работа Ръкохватка от меко противоплъзгащо покритие Компактни размери и ниско тегло, които улесняват неговото пренасяне и..
79.98лв.
без ДДС:66.65лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Бензиновият листосъбирачът Raider RD-GBV05 се изпол..
329.00лв.
без ДДС:274.17лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моторната метла RD-GB06 се характеризира с висок въ..
259.00лв.
без ДДС:215.83лв.
Производител: Raider (Industrial)
Серията Raider Industrial се характеризира с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на строителната промишленост. Гамата от предлагани продукти може да задоволи нуждит..
99.00лв.
без ДДС:82.50лв.
Производител: Raider
Акумулаторният уред за обдухване RD-CBL04 се характеризира с лекотата си на използване, намалени нива на шум и пълна липса на вредни емисии. Разполага с ергономична дръжка за перфектно разпределение на теглото...
49.98лв.
без ДДС:41.65лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)