Menu
Your Cart

Цвят бъз ронен – Sambuci nigri Flos JelevHerbs0014

Цвят бъз ронен – Sambuci nigri Flos JelevHerbs0014

Цвят бъз ронен – Sambuci nigri Flos JelevHerbs0014

Цветът на черния бъз се използва широко и носи много ползи за здравето. Бъзът е наричан „ природна аптека“. Заради благотворните свойства, които Природата е вложила в него, той е предпочитан при различни възпалителни процеси на дихателната система. Цветчетата се употребяват като потогонно и омекчително средство и повлияват добре отделителните функции на организма. Тази билка повлиява добре растежа на клетките, ускорява заздравителните процеси. Чаят от цвета на черния бъз е предпочитан от много хора поради доброто си стимулиращо и тонизиращо действие върху организма.

*Тази информация не се отнася до диагностициране, предотвратяване или лечение на каквото и да е заболяване. Моля потърсете професионален съвет преди да започнете каквото и да е лечение!

ЧАЙ

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ : 3 ч.л. се запарват с 250 мл. кипяща вода за 10 минути. Консумират се 2-3 чаени чаши горещ чай на ден. Пие се на глътки

Бъзът е смятан за една от най-ценните билки в България. Може да го включите в здравословния си начин на живот, като си приготвяте ароматен, затоплящ и благотворен за вашето тяло чай.

Текстил
Тегло0,100 кг.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Код: JelevHerbs0014
  • Тегло: 0.10kg
Преглеждания: 16
12.30лв.
без ДДС: 10.25лв.