Menu
Your Cart

НАЧАЛНА СТРАНИЦА,ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ИГРИ НА ОТКРИТО

Производител: Ginger Home
Детската дървена къща за игра с пясъчник и пързалка GINGER HOME е идеалното място за забавление и развитие на вашето дете. Изработена от висококачествено дърво, къщата за игра е здрава, издръжлива и сигурна за активности на открито. Къщата за игра е проектирана с внимание към детайла и предлага разн..
3,999.00лв.
без ДДС:3,332.50лв.
Производител: Ginger Home
ГАРАНТИРАНО ЗАБАВЛЕНИЕ: Детската къща за игра от дърво е мечтано място за вашите малки, независимо дали е навън в градината или на закрито в апартамента. Вашите деца определено ще си прекарат приятно. Благодарение на прозорците, вратата и просторния таван с височина 140 см, дървената къща за игра ка..
699.00лв.
без ДДС:582.50лв.
Производител: Ginger Home
Подарете едно незабравимо детство на вашите мъничета с дървената къща за игра на открито GINGER HOME.ГАРАНТИРАНО ЗАБАВЛЕНИЕ: Градинската къща за игра от дърво е мечтано място за вашите деца, независимо дали е на двора или на закрито. Децата определено ще си прекарат приятно. Благодарение на прозор..
899.00лв.
без ДДС:749.17лв.
Производител: Ginger Home
ДЕТСКИ ПЯСЪЧНИК: Дървеният пясъчник GINGER HOME с UV защитен покрив ще достави истинска радост на вашите любими деца.НАСЛАДЕТЕ СЕ: Този детски пясъчник ще бъде идеалното допълнение към вашата градина, тъй като ще насърчи децата ви да играят навън, да строят пясъчни замъци и да развиват въображение..
249.00лв.
без ДДС:207.50лв.
Производител: Ginger Home
ДЕТСКИ ПЯСЪЧНИК: Дървеният пясъчник GINGER HOME с UV 30+ защитен покрив ще достави истинска радост на вашите любими деца.НАСЛАДЕТЕ СЕ: Този детски пясъчник ще бъде идеалното допълнение към вашата градина, тъй като ще насърчи децата ви да играят навън, да строят пясъчни замъци и да развиват въображ..
229.00лв.
без ДДС:190.83лв.
Производител: Maxima
      Парашут групова игра, Диаметър 280 сантиметра 500902Парашутът е любима игра на деца. Ярките цветове, плющящите звуци и активното движение правят играта с него забавно и вълнуващо изживяване. Парашутните игри насърчават физическата активност, работа в екип, комуникационни умения ..
42.00лв.
без ДДС:35.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)