Menu
Your Cart

НАЧАЛНА СТРАНИЦА,ДЕТСКИ КУХНИ,ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ

Производител: Ginger Home
Тази забавна и безопасна кафемашина предлага часове на незабравими игри за децата. Подобрява фините двигателни умения, научава малките да споделят умения за решаване на проблеми.Децата обичат да имитират възрастни, като играят ролеви игри, те придобиват ценни умения, необходими в зряла възраст.Освен..
44.99лв.
без ДДС:37.49лв.
Производител: Ginger Home
Детската дървена кухня GINGER HOME е предложение за всички малчугани, които обичат да готвят и мечтаят. Забавното приготвяне гозби, създадени от Вашето дете, ще развият у него независимостта, креативността и въображението. То ще влезе в ролята на страхотен готвач. С този красив, висококачествен и до..
179.00лв.
без ДДС:149.17лв.
Производител: Ginger Home
Голямата дървена кухня с аксесоари, осветление, звукови ефекти е специално направена за деца. С нея всеки малък готвач може да сготви своите вкусни ястия. Кухненският Комплект е много ефектно изработен, оборудван с всички необходими домакински уреди. Този център за игра e направен от MDF плоскост, д..
279.00лв.
без ДДС:232.50лв.
Производител: Ginger Home
Детският дървен комплект за чай и кафе включва всички необходими артикули за организиране на мини парти.Гарантирани са часове страхотно творческо забавление.Красивите цветове на комплекта за чай и вниманието към детайла ще зарадват не само децата, но и възрастните.Винаги е подходящото време за вкусе..
42.99лв.
без ДДС:35.83лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)