Menu
Your Cart

Нитачки

Производител: Basic
Марката Basic включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Нитачка "Basic"Изработена от висококачествени материалиСмяната на различните размери накрайници е изключително лесна чрез използване на включения в комплекта..
10.00лв.
без ДДС:8.33лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Нитачка "Gadget"Изработена от висококачествени материалиСмяната на различните размери накрайници е изключително лесна чрез използване на включения в комплек..
11.50лв.
без ДДС:9.58лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Нитачка с подвижна глава "Gadget"Изработена от висококачествени материалиВъртяща глава на 90°, осигуряваща достъп до трудно достъпни места..
13.99лв.
без ДДС:11.66лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Нитачка с подвижна глава "Gadget"Изработена от висококачествени материалиВъртяща глава на 360°, осигуряваща достъп до трудно достъпни места..
19.99лв.
без ДДС:16.66лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Алуминиева нитачка на Topmaster:Тяло изработено от алуминиева сплав и лост от ковано желязоЧелюстите са изработени от висококачествена стомана4 броя глави за различни размер..
22.99лв.
без ДДС:19.16лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Алуминиева нитачка Topmaster:Тяло изработено от алуминиева сплав и лост от ковано желязоЧелюстите са изработени от висококачествена стомана..
22.90лв.
без ДДС:19.08лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Лостова нитачка "Gadget"Изработена от висококачествени материалиДизайна на дръжката намалява необходимото физическо усилие за всички размери нитовеСмяната н..
19.49лв.
без ДДС:16.24лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Лостова нитачка от 3-то Поколение на Topmaster:Изработена от висококачествени материалиДизайна на дръжката намалява необходимото физическо усилие за всички размери нитовеПод..
55.00лв.
без ДДС:45.83лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Подсилена нитачка на Topmaster:Тяло изработено от алуминиева сплав и лост от ковано желязоЧелюстите са изработени от висококачествена стомана..
16.00лв.
без ДДС:13.33лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)