Menu
Your Cart

Нитачки

Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Нитачка "Gadget"Изработена от висококачествени материалиСмяната на различните размери накрайници е изключително лесна чрез използване на включения в комплек..
10.39лв.
без ДДС:8.66лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Нитачка с подвижна глава "Gadget"Изработена от висококачествени материалиВъртяща глава на 90°, осигуряваща достъп до трудно достъпни места..
10.19лв.
без ДДС:8.49лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Нитачка с подвижна глава "Gadget"Изработена от висококачествени материалиВъртяща глава на 360°, осигуряваща достъп до трудно достъпни места..
12.98лв.
без ДДС:10.82лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Алуминиева нитачка на Topmaster:Тяло изработено от алуминиева сплав и лост от ковано желязоЧелюстите са изработени от висококачествена стомана4 броя глави за различни размер..
20.90лв.
без ДДС:17.42лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Лостова нитачка от 3-то Поколение на Topmaster:Изработена от висококачествени материалиДизайна на дръжката намалява необходимото физическо усилие за всички размери нитовеПод..
55.00лв.
без ДДС:45.83лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)