Menu
Your Cart

Такери и нитачки

Производител: Basic
Марката Basic включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Нитачка "Basic"Изработена от висококачествени материалиСмяната на различните размери накрайници е изключително лесна чрез използване на включения в комплекта..
8.50лв.
без ДДС:7.08лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Нитачка "Gadget"Изработена от висококачествени материалиСмяната на различните размери накрайници е изключително лесна чрез използване на включения в комплек..
10.39лв.
без ДДС:8.66лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Нитачка с подвижна глава "Gadget"Изработена от висококачествени материалиВъртяща глава на 360°, осигуряваща достъп до трудно достъпни места..
12.98лв.
без ДДС:10.82лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Алуминиева нитачка на Topmaster:Тяло изработено от алуминиева сплав и лост от ковано желязоЧелюстите са изработени от висококачествена стомана4 броя глави за различни размер..
20.90лв.
без ДДС:17.42лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Алуминиева нитачка Topmaster:Тяло изработено от алуминиева сплав и лост от ковано желязоЧелюстите са изработени от висококачествена стомана..
22.90лв.
без ДДС:19.08лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Лостова нитачка "Gadget"Изработена от висококачествени материалиДизайна на дръжката намалява необходимото физическо усилие за всички размери нитовеСмяната н..
17.29лв.
без ДДС:14.41лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Лостова нитачка от 3-то Поколение на Topmaster:Изработена от висококачествени материалиДизайна на дръжката намалява необходимото физическо усилие за всички размери нитовеПод..
55.00лв.
без ДДС:45.83лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Подсилена нитачка на Topmaster:Тяло изработено от алуминиева сплав и лост от ковано желязоЧелюстите са изработени от висококачествена стомана..
15.99лв.
без ДДС:13.33лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Алуминиев такер на Topmaster:Бързо и лесно зарежданеВъзможност за настройване силата на удараПодходящи за него консумативи:Скоби тип 140: 6-14mmСкоби тип 53: 6-14mmСкоби за ..
34.99лв.
без ДДС:29.16лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Усилен такер "STARK" на Topmaster:Хромирано метално подсилено тялоЛесно и бързо зарежданеПодходящи за него консумативи:Скоби тип 140: 6-14mmСкоби за кабел тип 36: 12-14mmПир..
31.99лв.
без ДДС:26.66лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Усилен метален такер на Topmaster:Хромирано метално подсилено тялоВъзможност за настройка силата на удараПодходящи за него консумативи:Скоби тип 140: 4-14mmСкоби за кабел ти..
14.99лв.
без ДДС:12.49лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)