Menu
Your Cart

Пистолети за силикон и лепила

Производител: Top Strong
Гамата на "TopStrong" включва голямо разнообразие от хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария. Пистолет за силикон "TopStrong"Олекотена метална конструкцияМоже да обработва всички стандартни касетиЗаоблената дръжка гарантира добро при..
3.38лв.
без ДДС:2.82лв.
Производител: Top Strong
Гамата на "TopStrong" включва голямо разнообразие от хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария. Алуминиев пистолет за силикон "TopStrong"Лек алуминиев корпус от затворен типПодходящ за меки силиконови пълнителиЗаоблената дръжка гаранти..
14.78лв.
без ДДС:12.32лв.
Производител: Top Strong
Гамата на "TopStrong" включва голямо разнообразие от хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария. Пистолет за силикон "TopStrong"Олекотена метална конструкцияМоже да обработва всички стандартни касетиЗаоблената гумирана дръжка гарантира ..
5.15лв.
без ДДС:4.29лв.
Производител: Top Strong
Гамата на "TopStrong" включва голямо разнообразие от хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария. Пистолет за силикон "TopStrong"Олекотена метална конструкция тип "скелет"Може да обработва всички стандартни касетиЗаоблената дръжка гарант..
3.68лв.
без ДДС:3.07лв.
Производител: Top Strong
Гамата на "TopStrong" включва голямо разнообразие от хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария. Пистолет за силикон "TopStrong"Пластмасова конструкция от "полуотворен" типМоже да обработва всички стандартни касетиЗаоблената дръжка гара..
6.79лв.
без ДДС:5.66лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)