Menu
Your Cart

Пистолети за полиуретанова пяна

Производител: Top Strong
Гамата на "TopStrong" включва голямо разнообразие от хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария. Пистолет за полиуретанова пяна "TopStrong"Лек алуминиев корпусСтоманен никелиран спусъкЦинков адапторБлагодарение на функцията за регулиран..
16.55лв.
без ДДС:13.79лв.
Производител: Top Strong
Гамата на "TopStrong" включва голямо разнообразие от хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария. Пистолет за полиуретанова пяна "TopStrong"Стоманен никелиран спусъкБлагодарение на функцията за регулиране на дебита, той е изключително ик..
13.06лв.
без ДДС:10.88лв.
Производител: Top Strong
Гамата на "TopStrong" включва голямо разнообразие от хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария. Пистолет за полиуретанова пяна "TopStrong"Лек алуминиев корпусСтоманен никелиран спусъкБлагодарение на функцията за регулиране на дебита, т..
35.59лв.
без ДДС:29.66лв.
Производител: Top Strong
Гамата на "TopStrong" включва голямо разнообразие от хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария. Пистолет за полиуретанова пяна "TopStrong"Лек алуминиев корпусСтоманен никелиран спусъкТефлонов адапторБлагодарение на функцията за регулир..
24.59лв.
без ДДС:20.49лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Тефлонов пистолет за полиуретанова пяна от 3-то Поколение на Topmaster:Предназначен за полагане на полиуретанова пяна от флакониРазполага с тефлоново покритие на корпусаХара..
31.00лв.
без ДДС:25.83лв.
Производител: Basic
Пистолетът за полиуретанова пяна е специално разработен за употреба от професионалисти, занаятчии и домашни майстори. Характеризира се с:Ергономичен пластмасов корпусОлекотена конструкцияЦев от неръждаема стоманаУдобен за работа на труднодостъпни места..
6.29лв.
без ДДС:5.24лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)