Menu
Your Cart

Пистолети за полиуретанова пяна

Производител: Top Strong
Гамата на "TopStrong" включва голямо разнообразие от хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария.Пистолет за полиуретанова пяна "TopStrong"Лек алуминиев корпус Стоманен никелиран спусък Цинков адаптор Благодарение на функцията за ре..
16.55лв.
без ДДС:13.79лв.
Производител: Top Strong
Гамата на "TopStrong" включва голямо разнообразие от хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария.Пистолет за полиуретанова пяна "TopStrong"Стоманен никелиран спусък Благодарение на функцията за регулиране на дебита, той е изключител..
13.06лв.
без ДДС:10.88лв.
Производител: Top Strong
Гамата на "TopStrong" включва голямо разнообразие от хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария.Пистолет за полиуретанова пяна "TopStrong"Лек алуминиев корпус Стоманен никелиран спусък Благодарение на функцията за регулиране на деб..
35.59лв.
без ДДС:29.66лв.
Производител: Top Strong
Гамата на "TopStrong" включва голямо разнообразие от хоби инструменти за боядисване и декорация, за зидаро-мазачни дейности, крепежни елементи и обща железария.Пистолет за полиуретанова пяна "TopStrong"Лек алуминиев корпус Стоманен никелиран спусък Тефлонов адаптор Благодарение на функцията за ..
24.59лв.
без ДДС:20.49лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Тефлонов пистолет за полиуретанова пяна от 3-то Поколение на Topmaster:Предназначен за полагане на полиуретанова пяна от флакони Разполага с тефлоново покритие на корпус..
31.00лв.
без ДДС:25.83лв.
Производител: Basic
Пистолетът за полиуретанова пяна е специално разработен за употреба от професионалисти, занаятчии и домашни майстори. Характеризира се с:Ергономичен пластмасов корпус Олекотена конструкция Цев от неръждаема стомана Удобен за работа на труднодостъпни места..
6.29лв.
без ДДС:5.24лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)