Menu
Your Cart

Триони

Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Нож за лозарски трион на Topmaster се отличава с:Тристранно заточени и закалени зъбиПодходящ за рязане на PVC и дървоДължина: 250mm..
11.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Трионът на Topmaster се отличава с:Тристранно заточени и закалени зъбиДвукомпонентна дръжка за удобен и здрав захватПрецизно рязане на различен по твърдост дървен материалДъ..
7.90лв.
без ДДС:6.58лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Трионът с калъф на Topmaster се отличава с:Тристранно заточени и закалени зъбиДвукомпонентна дръжка за удобен и здрав захватПрецизно рязане на различен по твърдост дървен ма..
13.00лв.
без ДДС:10.83лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Трион за газобетон на Topmaster се отличава с:Тънка работна част и видирани зъбиЕргономичната дръжка спомага за по-високо сцепление и предаване на сила при работаДължина: 50..
28.00лв.
без ДДС:23.33лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Трион за газобетон на Topmaster се отличава с:Тънка работна част и видирани зъбиЕргономичната дръжка спомага за по-високо сцепление и предаване на сила при работаДължина: 70..
29.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Трион за дърво закален "Gadget"Тристранно заточени и закалени зъбиДвукомпонентна дръжка за удобен и здрав захватПрецизно рязане на различен по твърдост дърв..
7.49лв.
без ДДС:6.24лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Трион за фурнир закален на Topmaster се отличава с:Тристранно заточени и закалени зъбиДвукомпонентна дръжка за удобен и здрав захватПрецизно рязане на различен по твърдост д..
8.99лв.
без ДДС:7.49лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Трион кръгов закален на Topmaster се отличава с:Тристранно заточени и закалени зъбиДвукомпонентна дръжка за удобен и здрав захватПрецизно рязане на различен по твърдост дърв..
8.50лв.
без ДДС:7.08лв.
Производител: Basic
Марката Basic включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Трион пасвател "Basic"Изработен от висококачествена бързорежеща стоманаПодходящ за рязане на всички видове дървен материал, ламинат, ПДЧ и пластмасаДължина: ..
5.06лв.
без ДДС:4.22лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Трион пасвател на Topmaster се отличава с:Тристранно заточени и закалени зъбиДвукомпонентна дръжка за удобен и здрав захватПрецизно рязане на различен по твърдост дървен мат..
23.90лв.
без ДДС:19.92лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Трион пасвател закален на Topmaster се отличава с:Тристранно заточени и закалени зъбиДвукомпонентна дръжка за удобен и здрав захватПрецизно рязане на различен по твърдост дъ..
8.99лв.
без ДДС:7.49лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)