Menu
Your Cart

Телени четки

Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Телената четка от неръждаема стомана на Topmaster се отличава с:Качествена изработка от неръждаема стоманаДвуслойна дръжка осигуряваща по-добър захватДължина: 200mm..
4.70лв.
без ДДС:3.92лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Месингова телена четка на "Topmaster":Изработена от висококачествен месингОтличава се с висока степен на отстраняване на материала и дълъг експлоатационен живот..
6.49лв.
без ДДС:5.41лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Телената четка на Topmaster се отличава с:Качествена изработкаСноповете са разположени радиално с цел лесен достъп и по-бърза работаДвуслойна дръжка осигуряваща по-добър зах..
4.09лв.
без ДДС:3.41лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Телената четка от неръждаема стомана на Topmaster се отличава с:Качествена изработка от неръждаема стоманаСноповете са разположени радиално с цел лесен достъп и по-бърза раб..
4.99лв.
без ДДС:4.16лв.
Производител: Basic
Марката Basic включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Телена четка "Basic"Изработена от висококачествен месингОтличава се с висока степен на отстраняване на материала и дълъг експлоатационен живот..
2.39лв.
без ДДС:1.99лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)