Menu
Your Cart

Ножовки

Производител: Basic
Марката Basic включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Ножовка за метал Basic:Притежава двустранно заточени зъби, изработени от закалена стомана Класическа дървена дръжка, осигуряваща удобство по време на раб..
3.98лв.
без ДДС:3.32лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Ножовката за метал "3D" на Topmaster се отличава с:Качествена изработка от алуминий Специалният дизайн на ножовката, позволява да бъде използвана на трудно достъпни мест..
15.99лв.
без ДДС:13.33лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Ножовката за метал на Topmaster се отличава с:Качествена изработка от олекотена стомана, която придава здравина и лекота по време на работа Снабдена е с двукомпонентна д..
25.90лв.
без ДДС:21.58лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Комбинирана ножовка Gadget:Снабдена е с двустранно заточени зъби Притежава ергономична пластмасова дръжка за удобен захват Остриета за дърво и за метал ..
8.99лв.
без ДДС:7.49лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)