Menu
Your Cart

Тресчотни и динамометрични отвертки

Производител: Basic
Марката Basic включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Изработка от висококачествена хром-ванадиева стоманаПоцинкована стоманаУстойчиви на корозия и износване..
18.49лв.
без ДДС:15.41лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Отвертка-тресчотка с накр. и вложки се характеризира с:Удобна и бърза смяна на накрайникаУдобна дръжка..
22.00лв.
без ДДС:18.33лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Отвертката с тресчотка се характеризира с:Eргономична дръжкаУдобна и бърза смяна на накрайника..
9.49лв.
без ДДС:7.91лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Отвертка-тресчотка се характеризира с:Удобна и бърза смяна на накрайникаУдобна дръжка..
15.24лв.
без ДДС:12.70лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Отвертка-тресчотка се характеризира с:Удобна и бърза смяна на накрайникаГъвкав удължителДвупосочна тресчотка..
16.00лв.
без ДДС:13.33лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Отвертка–тресчотка T "2 в 1" се характеризира с:Удобна и бърза смяна на накрайникаТ-образна дръжка..
16.00лв.
без ДДС:13.33лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Отвертка-тресчотка Т се характеризира с:Удобна и бърза смяна на накрайникаТ-образна дръжка..
11.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Чупеща oтвертка с тресчотка се характеризира с:Eргономична дръжкаУдобна и бърза смяна на накрайникаЧупеща глава..
13.75лв.
без ДДС:11.46лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)