Menu
Your Cart

Клещи резачки

Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Мултифункционалните клещи резачки от 3-то Поколение на Topmaster предоставят на своите потребители съвкупност от:Висококачествена изработка от хром-никелова (Cr-Ni) стомана,..
34.00лв.
без ДДС:28.33лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Клещите резачки на "Gadget" са с дължина от 160mmПритежават индукционно закалени режещи ръбове и закалена главаДръжката е ергономична, двукомпонентна, осигу..
7.30лв.
без ДДС:6.08лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Клещите резачки от 3-то Поколение на Topmaster предоставят на своите потребители съвкупност от:Висококачествена изработка от хром-никелова (Cr-Ni) стомана, придаваща здравин..
26.99лв.
без ДДС:22.49лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Клещите резачки на "Gadget" са с дължина от 150mmПритежават индукционно закалени режещи ръбове и закалена глава..
5.29лв.
без ДДС:4.41лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)