Menu
Your Cart

Клещи мини

Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Мини дългоустите клещи на "Gadget" са с дължина от 110mmПритежават индукционно закалени режещи ръбовеДвукомпонентна eргономична дръжка..
4.60лв.
без ДДС:3.83лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Мини комбинираните клещи на "Gadget" са с дължина от 110mmПритежават индукционно закалени режещи ръбовеДвукомпонентна eргономична дръжка..
4.60лв.
без ДДС:3.83лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Мини резачките на "Gadget" са с дължина от 100mmПритежават индукционно закалени режещи ръбовеДвукомпонентна eргономична дръжка..
4.60лв.
без ДДС:3.83лв.
Производител: Gadget
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница.Мини секачките на "Gadget" са с дължина от 100mmПритежават индукционно закалени режещи ръбовеДвукомпонентна eргономична дръжка..
5.20лв.
без ДДС:4.33лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)