Menu
Your Cart

Лазерни уреди и детектори

Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Детектор Topmaster се характеризира с:Продължителност на работа приблизително: 6hАвтоматично изключване след приблизително 5minLCD дисплейМаксимална дълбочина на сканиранеЧе..
89.90лв.
без ДДС:74.92лв.
Производител: Top Master Pro
Зеленият лъч, с който е снабден "Лазерният нивелир на TMP" осигурява до 4 пъти по-ярка за човешкото око светлина, от колкото нивелирите с червен лъчСтойностите от 510-530 nm, които достига "Дължината на вълната", осигуряват отлична видимост на лъча на значително по-голямо разстояниеПрактична чантичк..
119.90лв.
без ДДС:99.92лв.
Производител: Top Master Pro
Уредът може да бъде използван както на закрито, така и на откритоВнимателно полирано тяло с рационализиран дизайн и добра устойчивост на ударС помощта на мощните лазерни диоди и високопрецизните конусни огледала, излъчваната светлина е фина, ярка и с висока точностЗеленият лъч, с който е снабден "Ла..
360.00лв.
без ДДС:300.00лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Лазерна ролетка Topmaster се характеризира с:LCD дисплейДиапазон на измерване: 15mТочност на измерване: +/- 2 mmУдобна каишка за носене..
64.99лв.
без ДДС:54.16лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)