Menu
Your Cart

Шлифовалка

Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Уреда за гравиране RD-ENG01 е изключително компакте..
29.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Правата шлифовалка RD-MG06D е проектирана да извърш..
89.90лв.
без ДДС:74.92лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Правата шлифовалка RD-MG07 е проектирана да извършв..
59.98лв.
без ДДС:49.98лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Правата шлифовалка RD-MG09 е проектирана да извършв..
139.00лв.
без ДДС:115.83лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)