Menu
Your Cart

Мултишлайфове

Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Многофункционалният инструмент RD-OMT01 може да се ..
79.98лв.
без ДДС:66.65лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът многофункционален инструмент Metabo MT 400 Quick разполага с:Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-пълновълнова електроника за работа със съоб..
499.00лв.
без ДДС:415.83лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът акумулаторен мултишлайф Metabo MT 18 LTX разполага с:Държач на инструмента с максимална съвместимостВъзможност за прахоулавяне чрез св..
1,320.00лв.
без ДДС:1,100.00лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът акумулаторен мултишлайф Metabo MT 18 LTX SOLO разполага с:Държач на инструмента с максимална съвместимостВъзможност за прахоулавяне чр..
559.00лв.
без ДДС:465.83лв.
Производител: Raider
 6 степенно регулиране на оборотитеСистема за бърза смяна на работния консумативМетален корпус на редуктора 2 LED диода за осветяване на работната средаДопълнителна странична ръкохватка Регулиране на оборотитеМашината се предлага без батерия и зарядно устройство!..
129.98лв.
без ДДС:108.32лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)