Menu
Your Cart

Машини за шлайфане на стени и тавани

Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Шлайф машината за стени и тавани Metabo LSV 5-225 се характеризира с:M-Clean технология за ефективно прахоулавяне през корпуса, за максимална ..
1,679.00лв.
без ДДС:1,399.17лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Шлайф машината за стени и тавани Metabo LSV 5-225 COMFORT се характеризира с:M-Clean технология за ефективно прахоулавяне през корпуса, за мак..
2,049.00лв.
без ДДС:1,707.50лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Шлайфмашина за стени и тавани RD-DS06 се характериз..
299.98лв.
без ДДС:249.98лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Шлайфмашина за стени и тавани RD-DS05 се характериз..
219.98лв.
без ДДС:183.32лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Шлайфмашината за стени и тавани модел RD-DS07 е п..
319.00лв.
без ДДС:265.83лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)