Menu
Your Cart

Специализирани машини

Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът акумулаторна нитачка Metabo NP 18 LTX BL се характеризира с:Прозрачен резервоар за лесно изхвърляне на отпадъчните пирониLED-осветлени..
1,999.00лв.
без ДДС:1,665.83лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът акумулаторна нитачка Metabo NP 18 LTX BL SOLO се характеризира с:Прозрачен резервоар за лесно изхвърляне на отпадъчните пирониLED-осве..
1,499.00лв.
без ДДС:1,249.17лв.
Производител: Metabo
 Само от Metabo: решаване на проблеми при ремонтни дейности. Спестява до 70% от времето в сравнение с конвенционалните работни методи.За екологично отстраняване на бои и лакове от равни дървени повърхности като стълби. врати и прозорциПодходяща за обработка на необработено дървоПодходяща за направа ..
689.00лв.
без ДДС:574.17лв.
Производител: Metabo
Мощна сатинираща машина с двойно понижаващ редуктор за шлифоване. сатиниране. четкане и гланцово полиране напр. на INOXМаксимална производителност благодарение на мощния 1700 W мотор и издръжливия планетарен механизъмПерфектна ергономия благодарение на тънката ръкохватка за оптимално водене и работа..
1,049.00лв.
без ДДС:874.17лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)