Menu
Your Cart

Саблевидни триони

Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът акумулаторен саблен трион Metabo ASE 18 LTX се характеризира с:Vario (V) електроника за работа с подходящи за различните материали обо..
1,369.00лв.
без ДДС:1,140.83лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът акумулаторен саблен трион Metabo ASE 18 LTX SOLO се характеризира с:Vario (V) електроника за работа с подходящи за различните материал..
519.00лв.
без ДДС:432.50лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът акумулаторен саблен трион Metabo SSE 18 LTX SOLO се характеризира с:Vario (V) електроника за работа с подходящи за различните материал..
319.00лв.
без ДДС:265.83лв.
Производител: Raider (Industrial)
Серията Raider Industrial се характеризира с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на строителната промишленост. Гамата от предлагани продукти може да задоволи нуждит..
189.00лв.
без ДДС:157.50лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът RD-RS29 има механизъм, улесняващ закрепван..
99.00лв.
без ДДС:82.50лв.
Производител: Raider
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция.Моделът RDP-RS28 има механизъм, улесняващ закрепването и замяната на ножа, което е със стандартен за този вид машини опашка. Ходът на ножа е с възвратно-постъпателно движение. Машината разпо..
119.00лв.
без ДДС:99.17лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът RD-RS32 има механизъм, улесняващ закрепван..
109.00лв.
без ДДС:90.83лв.
Производител: Raider
Благодарение на универсалното си приложение, акумулаторните инструменти Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Тези инструменти имат голяма мобилност и ергономичен дизайн, което създава максимално удобство и продуктивност.Моделът RD..
129.00лв.
без ДДС:107.50лв.
Производител: Raider
Благодарение на универсалното си приложение, акумулаторните инструменти Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Тези инструменти имат голяма мобилност и ергономичен дизайн, което създава максимално удобство и продуктивност.Акумулатор..
79.98лв.
без ДДС:66.65лв.
Производител: Raider
 Система за бърза смяна на консумативаМашината се предлага без батерия и зарядно устройство!Напрежение 20 VLi-on батерияРегулируеми обороти..
129.00лв.
без ДДС:107.50лв.
Производител: Metabo
Характеристики:Сабленият трион Metabo SSE1100 – лек и удобен за ползване във всякаква работна позиция. Здрава конструкция. Metabo Quick - система за бърза смяна на ножовете. 180°завъртане на острието. Vario (V)-електроника за работа на зададени скорости. Контрол на скоростта със заключваща функция з..
489.00лв.
без ДДС:407.50лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)