Menu
Your Cart

Саблевидни триони

Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът акумулаторен саблен трион Metabo ASE 18 LTX се характеризира с:Vario (V) електроника за работа с подходящи за различните материали обо..
1,369.00лв.
без ДДС:1,140.83лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът акумулаторен саблен трион Metabo ASE 18 LTX SOLO се характеризира с:Vario (V) електроника за работа с подходящи за различните материал..
519.00лв.
без ДДС:432.50лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът акумулаторен саблен трион Metabo SSE 18 LTX SOLO се характеризира с:Vario (V) електроника за работа с подходящи за различните материал..
319.00лв.
без ДДС:265.83лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът RD-RS29 има механизъм, улесняващ закрепван..
99.00лв.
без ДДС:82.50лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът RD-RS32 има механизъм, улесняващ закрепван..
109.00лв.
без ДДС:90.83лв.
Производител: Raider
Благодарение на универсалното си приложение, акумулаторните инструменти Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Тези инструменти имат голяма мобилност и ергономичен дизайн, което създава максимално удобство и продуктивност.Моделът RD..
129.00лв.
без ДДС:107.50лв.
Производител: Raider
Благодарение на универсалното си приложение, акумулаторните инструменти Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Тези инструменти имат голяма мобилност и ергономичен дизайн, което създава максимално удобство и продуктивност.Акумулатор..
79.98лв.
без ДДС:66.65лв.
Производител: Raider
 Система за бърза смяна на консумативаМашината се предлага без батерия и зарядно устройство!Напрежение 20 VLi-on батерияРегулируеми обороти..
129.00лв.
без ДДС:107.50лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)