Menu
Your Cart

Електроинструменти

Производител: Raider
Акумулаторните инструменти Raider Pro R20 имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Разполагат с изключително голяма мобилност, и затова намират приложение в редица дейности.Това което свързва машините от серията Raider Pro R20 в единно обособено семейство е, ч..
119.00лв.
без ДДС:99.17лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът акумулаторна нитачка Metabo NP 18 LTX BL се характеризира с:Прозрачен резервоар за лесно изхвърляне на отпадъчните пирони LED-осве..
1,999.00лв.
без ДДС:1,665.83лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът акумулаторна нитачка Metabo NP 18 LTX BL SOLO се характеризира с:Прозрачен резервоар за лесно изхвърляне на отпадъчните пирони LED..
1,499.00лв.
без ДДС:1,249.17лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът акумулаторно радио Metabo R 12-18 BT разполага с:Здрав и компактен цифров тунер Здрав пластмасов корпус и клас на защита IP 54 уст..
249.00лв.
без ДДС:207.50лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Електрическият такер RD-ES15P е комбинирана машина,..
44.98лв.
без ДДС:37.48лв.
Производител: Metabo
 Само от Metabo: решаване на проблеми при ремонтни дейности. Спестява до 70% от времето в сравнение с конвенционалните работни методи.За екологично отстраняване на бои и лакове от равни дървени повърхности като стълби. врати и прозорциПодходяща за обработка на необработено дървоПодходяща за нап..
689.00лв.
без ДДС:574.17лв.
Производител: Metabo
Мощна сатинираща машина с двойно понижаващ редуктор за шлифоване. сатиниране. четкане и гланцово полиране напр. на INOXМаксимална производителност благодарение на мощния 1700 W мотор и издръжливия планетарен механизъмПерфектна ергономия благодарение на тънката ръкохватка за оптимално водене и работа..
1,049.00лв.
без ДДС:874.17лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)