Menu
Your Cart

Фитнес

Описание на категорията

Фитнес

Производител: Maxima
Колело за коремни преси MAXIMA. Уред за тренировки на коремните мускули, ръцете и раменете. Подходящ за домашна употреба. Двойно колело за по-добро сцепление и контрол. Подложка за колене, която предоставя комфорт при употреба на уреда. Упражнявате се чрез приплъзване с колене опрени на земята.Колко..
12.99лв.
Производител: Maxima
Балансиращ масажна топка с конусна форма на шиповете. Масажиращата подложка е във формата полусфера. Подходяща за масаж и регенериране на ходилата. Масажът подобрява кръвообращението и намалява стреса от претоварване в долната част на краката. Сферата е също подходяща за трениране на баланс. С прави..
9.99лв.
Производител: Maxima
Мека медицинска топка Wall Ball 10 кг е предназначена за функционални и кросфит тренировки, обща физическа подготовка, както и за рехабилитация. С Wall Ball се изпълняват разнообразни балистични движения – хвърляния нагоре, напред, встрани и над рамо. Тези упражнения развиват експлозивната сила..
75.99лв.
Производител: Maxima
Настилка татами изработена от висококачествен материал EVA двупластова. Подходяща за спортни зали и за домашна употреба. Освен това може да се използва и като подложка на фитнес уреди.Цветове - двуцветна (син и червен).Съединява се като пъзел.Цената е за 1 брой.Размери - 100х100х4 см.Тегло за 1 брой..
47.99лв.
Производител: Maxima
Полутопка за баланс BOSU ball 60 см с твърда PVC основа и ластици. Полутопката Bosu Ball е подходяща за аеробни и баланс упражнения. Може да се използва по два начина – с меката част нагоре или надолу. Всичко това предлага голямо разнообразие от ..
109.99лв.
Производител: Maxima
Полутопка за баланс BOSU ball 60 см с твърда PVC основа и ластици. Бодлички за допълнителен масажиращ ефект. Полутопката Bosu Ball е подходяща за аеробни и баланс упражнения. Може да се използва по два начина – с меката част нагоре или надолу. Всичко това ..
121.99лв.
Производител: Maxima
Подходяща за трениране на силата на ръцете, оформяне на мускулите на ръцете.Упражненията с пружината облекчават умората, подобряват циркулацията на кръвта и помагат за профилактика при артритни състояния. Натоварването се променя чрез завъртане на регулатора.Гумени ръкохватки против изплъзване и за ..
8.99лв.
Производител: Maxima
Тренировъчна торба (Fit bag) 15 кг с цилиндрична форма и 5 дръжки. Предназначена за функционални и крос тренировки, както и за обща физическа подготовка. С фит баг се изпълняват много и разнообразни силови упражнения за тренировка на всички мускули на човешкото тяло. Тренировките с фит баг развиват ..
87.99лв.
Производител: Maxima
Стойка с лостове успоредни, 83х90хH97 см. Практичен уред, подходящ за изпълнение на упражнения със собственото тегло. Стабилна конструкция, която същевременно е и лесно преносима - може да тренирате навсякъде. Максимално тегло на трениращия - 200 кг...
89.99лв.
Производител: Maxima
Стойка с успоредни лостове - мобилна успоредка с регулируема височина - 80 или 90 см. Практичен уред, подходящ за трениране на всички мускули на тялото чрез изпълнение на упражнения със собственото тегло. Мобилната успоредка е и универсален уред за Crossfit тренировки. Стабилна конструкция, която съ..
134.99лв.
Производител: Maxima
Фитнес ластици MAXIMA, 3 броя в комплект.Ластични ленти в кръг с размери 51х5 см.Различна дебелина на ластиците: 0.5 мм, 0.6 мм, 1 мм.Подходящи за тренировки на различни групи мускули.Цената е за комплект от 3 ластика.Тегло - 60 г...
9.99лв.
Производител: Maxima
Фоумролер (Foam roller) с дълбок релеф за масаж. Фоумролер представлява цилиндрична ролка с релефна повърхност, която може да бъде използвана за самомасаж на мускулите преди и след тренировка и за различни упражнения по време на тренировка. На редовно спортуващите упражненията с фоумролера помагат з..
25.99лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)