Menu
Your Cart

Бадминтон, тенис

Описание на категорията

Бадминтон, тенис

Производител: Maxima
Комплект две хилки за тенис на маса,  с 3 топчета, мрежа и стойка MAXIMA. Хилките са леки и това ги прави подходящи за първите стъпки на деца, ученици и любители в тениса на маса. Дължина хилка - 25 см. Ширина хилка - 15 см. Диаметър топче - 40+ мм. Дължина мрежа - 150 см. Височина мр..
9.99лв.
Производител: Maxima
Комплект за тенис и федербал. Здрави и лесно маневрени ракети, подходящи за първите стъпки в тениса за деца или просто за игра и забавление на открито. Комплектът включва две детски ракети с олекотен дизайн, топка и перце. С тяхна помощ детето ще има възможност да се запознае със спорта постепенно и..
11.99лв.
Производител: Maxima
Комплект от два броя ракети за плажен тенис изработени от дърво с удобна дръжка и с класическа топка за тенис на корт. Плажният тенис може да се играе самостоятелно или от двама души. Забавна и лесна игра, подходяща за възрастни и деца, която може да се играе, както на плажа, така и в парка или двор..
19.99лв.
Производител: Maxima
Маса за тенис MAXIMA с 8 колелца. Масата е с два отделни плота, което я прави подходяща и за самостоятелна игра. Двете половини се сгъват и заключват с цел безопасност. Предназначена за закрити помещения. Плот от MDF с дебелина 15 мм. Носеща метална рамка под плота с размери на профила 15х30 мм. Раз..
519.99лв.
Производител: Maxima
Маса за тенис MAXIMA с 8 колелца. Масата е с два отделни плота, което я прави подходяща и за самостоятелна игра. Двете половини се сгъват и заключват с цел безопасност. Предназначена за закрити помещения. Плот от MDF с дебелина 12 мм. Носеща метална рамка под плота с размери на профила 15х30 мм. Раз..
464.99лв.
Производител: Maxima
Мрежа за тенис на маса с метални стойки MAXIMA. Подходяща за игра на открито и закрито. Подходяща за различни типове маси с дебелина на плоскостта, за която се захваща, до 3 см. Подходяща за деца, ученици, начинаещи, напреднали.Бързо и лесно монтиранеРазмери на опаковката - 32х18х4 см.Дължина мрежа ..
15.99лв.
Производител: Maxima
Перца за федербал MAXIMA, 6 броя в кутия. Перцата са много устойчиви на прегъване и мачкане, запазват формата и не се пречупват или късат. Отлични за тренировки и състезания. Цветът подобрява видимостта, когато се играе в по-тъмни помещения или на открито. Перцата се продават в кутия, която ги прави..
11.99лв.
Производител: Maxima
При употреба рикошетът за футбол връща топката в непредсказуема посока, което го прави подходящ, както за самостоятелна, така и за групова тренировка в различни спортове, като футбол, волейбол, баскетбол, тенис. Може да се настрой на 7 нива на наклон (7 различни ъгъла). Има устойчиви рамка и мрежа, ..
157.99лв.
Производител: Maxima
Табло за отчитане на резултатите (scoreboard) с 2 големи и 2 малки табелки за цифри MAXIMA. Таблото е сгъваемо в кутия от PVC. След сгъване придобива формата на папка, което го прави удобно за пренасяне и съхранение. Подходящо за измерване на резултати в спортове с геймове, сетове. Максимален брой т..
31.99лв.
Производител: Maxima
Хилка за тенис на маса с калъф. Подходяща за деца, ученици, начинаещи и любители. Комплектът включва удобен калъф за съхранение и пренасяне на хилката. Тегло хилка - 150 гТегло с калъфа - 190 г..
8.99лв.
Производител: Maxima
Размери глава – 15х17 см.Дължина хилка – 25.5 см.Тегло хилка – 180 г.Цвят – зеленМатериал – PP (полипропилен).Хилка за тенис на маса MAXIMA Outdoor, Изработена изцяло от пластмаса и пяна. Използваните пластмасови материали гарантират запазване на хилката дълго време, дори след многобройни падания, у..
11.99лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)