Menu
Your Cart

Бадминтон, тенис

Описание на категорията

Бадминтон, тенис

Производител: Maxima
Комплект за тенис и федербал. Здрави и лесно маневрени ракети, подходящи за първите стъпки в тениса за деца или просто за игра и забавление на открито. Комплектът включва две детски ракети с олекотен дизайн, топка и перце. С тяхна помощ детето ще има възможност да се запознае със спорта постепенно и..
11.99лв.
Производител: Maxima
Комплект от два броя ракети за плажен тенис изработени от дърво с удобна дръжка и с класическа топка за тенис на корт. Плажният тенис може да се играе самостоятелно или от двама души. Забавна и лесна игра, подходяща за възрастни и деца, която може да се играе, както на плажа, така и в парка или двор..
19.99лв.
Производител: Maxima
Маса за тенис MAXIMA с 8 колелца. Масата е с два отделни плота, което я прави подходяща и за самостоятелна игра. Двете половини се сгъват и заключват с цел безопасност. Предназначена за закрити помещения. Плот от MDF с дебелина 12 мм. Носеща метална рамка под плота с размери на профила 15х30 мм. Раз..
358.99лв.
Производител: Maxima
Мрежа за тенис на маса с метални стойки MAXIMA. Подходяща за игра на открито и закрито. Подходяща за различни типове маси с дебелина на плоскостта, за която се захваща, до 3 см. Подходяща за деца, ученици, начинаещи, напреднали.Бързо и лесно монтиранеРазмери на опаковката - 32х18х4 см.Дължина мрежа ..
15.99лв.
Производител: Maxima
Налакътник от неопрен с лента за допълнително пристягане. Стабилизира лакетната става при спортни занимания или други физически натоварвания. Подобрява кръвообръщението и намалява опасността от травми. Осигурява равномерeн компресиращ ефект, като по този начин намалява болките в областта на лакътя. ..
7.99лв.
Производител: Maxima
Перца за федербал MAXIMA, 6 броя в кутия. Перцата са много устойчиви на прегъване и мачкане, запазват формата и не се пречупват или късат. Отлични за тренировки и състезания. Цветът подобрява видимостта, когато се играе в по-тъмни помещения или на открито. Перцата се продават в кутия, която ги прави..
11.99лв.
Производител: Maxima
Размери в сглобен вид – 290 х H155 см;Размери на мрежата – 290х28 см;Размери на куфарчето – 68х28х13 см;Тегло – 2.9 кг;Материал –PVC.Преносим комплект за бадминтон в куфарче. Подходящ за усвояване на първите удари и движения в бадминтона или просто за забавление и игра в свободното време със семейст..
60.99лв.
Производител: Maxima
Табло за отчитане на резултатите (scoreboard) с 2 големи и 2 малки табелки за цифри MAXIMA. Таблото е сгъваемо в кутия от PVC. След сгъване придобива формата на папка, което го прави удобно за пренасяне и съхранение. Подходящо за измерване на резултати в спортове с геймове, сетове. Максимален брой т..
31.99лв.
Производител: Maxima
Размери глава – 15х17 см.Дължина хилка – 25.5 см.Тегло хилка – 180 г.Цвят – зеленМатериал – PP (полипропилен).Хилка за тенис на маса MAXIMA Outdoor, Изработена изцяло от пластмаса и пяна. Използваните пластмасови материали гарантират запазване на хилката дълго време, дори след многобройни падания, у..
11.99лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)