Menu
Your Cart

ДЕТСКИ МАСИ И СТОЛЧЕТА,НАЧАЛНА СТРАНИЦА,ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ИГРИ НА ОТКРИТО

Производител: Ginger Home
Градински комплект за деца, подходящ за употреба на открито и на закрито, с атрактивен дизайн и място за съхранение на играчки или пясък. Масата за пикник GINGER HOME може да се използва както в градината, двора, балкона, така и вътре в детската стая.ЛЕТНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ И СЛЪНЧЕВИ ДНИ: Погрижете се ..
259.00лв.
без ДДС:215.83лв.
Производител: Ginger Home
Детска маса с пейки за пикник GINGER HOME е стабилна, с безопасно заоблени ъгли и ръбове, с меки подплатени възглавници за сядане. Градинският комплект за деца е подходящ за употреба на открито и на закрито, с практичен и удобен дизайн. Масата за пикник GINGER HOME може да се използва както в градин..
159.00лв.
без ДДС:132.50лв.
Производител: Ginger Home
Градински комплект за деца, подходящ за употреба на открито и на закрито, с атрактивен многоцветен дизайн. Масата за пикник GINGER HOME може да се използва както в градината, двора, балкона, така и вътре в детската стая.ЛЕТНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ И СЛЪНЧЕВИ ДНИ: Погрижете се малките да са щастливи и ангажи..
179.00лв.
без ДДС:149.17лв.
Производител: Ginger Home
Детският градински комплект се предлага с подвижен, сгъваем чадър, който има противоветрови отвори и е изработен от anti-UV 30+ материал.ЛЕТНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ И СЛЪНЧЕВИ ДНИ: Погрижете се децата да са щастливи и ангажирани с часове, докато прекарват времето си на открито. Превърнете градината в зона з..
219.00лв.
без ДДС:182.50лв.
Производител: Ginger Home
ДИЗАЙН 3-в-1: Проектирана с 2 подвижни капака на плота, трансформируемата маса GINGER HOME може да се използва не само като детска маса за пикник, но и като маса с пясъчник и вана за вода, което позволява децата ви да се насладят на вкусната храна и да построят забавен пясъчния замък.ПОДВИЖЕН И РЕ..
279.00лв.
без ДДС:232.50лв.
Производител: Ginger Home
Столът Adirondack на GINGER HOME е идеалният избор за спокойни дни на слънце с най-малките.ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ДЕЦА: Този детски градински стол е проектиран с удобна седалка, гладка повърхност и солидна конструкция, за да предотврати преобръщането на мърдащите се деца.ЛЕСЕН МОНТАЖ: Детският шезлонг ..
149.00лв.
без ДДС:124.17лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)