Menu
Your Cart

ДЕТСКИ МАСИ И СТОЛЧЕТА,НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Производител: Ginger Home
Специално проектиран за деца: комплектът се състои от 1 квадратна маса и 2 столчета. Височината му го прави подходящ за деца на възраст 3-7 години. Вашето мъниче може да яде, рисува, учи или играе с него.Забавни и ергономични столчета: с облегалки във формата на заешки уши и удобни седалки, детски..
149.00лв.
без ДДС:124.17лв.
Производител: Ginger Home
Комплектът маса с 2 столчета е перфектно оразмерен, за да отговори на нуждите на Вашето растящо дете. Дървеният комплект с квадратна маса и 2 столчета GINGER HOME е здрав, стилен и лесен за почистване. Може да се използва като бюро за учене и писане на домашни, център за изкуства и занаяти или маса ..
189.00лв.
без ДДС:157.50лв.
Производител: Ginger Home
Създаден специално за деца този висококачествен комплект маса и 2 дървени столчета има първокласно, безвредно лаково покритие, което предпазва от надраскване и улеснява почистването. Малките ще се радват да творят заедно със своите приятели различни занаяти, да четат, да рисуват, да играят и да се х..
109.00лв.
без ДДС:90.83лв.
Производител: Ginger Home
Създаден специално за деца този висококачествен комплект маса и 2 дървени столчета има първокласно, безвредно лаково покритие, което предпазва от надраскване и улеснява почистването. Малките ще се радват да творят заедно със своите приятели различни занаяти, да четат, да рисуват, да играят и да се ..
139.00лв.
без ДДС:115.83лв.
Производител: Ginger Home
Двете страни на работния плот на масата осигуряват две различни функции. Използвайте сивата дъска за четене на книги, игра и черната дъска за писане и рисуване, за да развиете въображението на децата. Краката са проектирани да бъдат здрави и устойчиви на удар, което гарантира безопасността на вашето..
179.00лв.
без ДДС:149.17лв.
Производител: Ginger Home
Създаден специално за деца този висококачествен комплект маса и 2 дървени столчета има първокласно, безвредно покритие, което предпазва от надраскване и улеснява почистването. Детската маса има плот с отвор към контейнер за прибиране на частите от пъзелите и конструкторите, както и други дребни игра..
179.00лв.
без ДДС:149.17лв.
Производител: Ginger Home
Създаден специално за деца този висококачествен комплект дървена маса и 2 столчета има първокласно, безвредно лаково покритие, което предпазва от надраскване и улеснява почистването. Малките ще се радват да творят заедно със своите приятели различни занаяти, да четат, да рисуват, да играят и да се х..
139.00лв.
без ДДС:115.83лв.
Производител: Ginger Home
Детски разтегателен диван 2-в-1, преобразуващ се от диван в мини легло.Безопасен и удобен дизайн: изработен изцяло от дебела полиуретанова пяна, така че да не променя формата си от малки крачета, които скачат или се катерят. Няма остри ъгли и никакви твърди части, за да се гарантира безопасността ..
149.00лв.
без ДДС:124.17лв.
Производител: Ginger Home
Сгъваемо детско столче със здрава метална конструкция, мека текстилна седалка и удобни подлакътници. Не е необходимо сглобяване - лесно се разгъва и сгъва с едно движение. Удобно за съхранение. Има специален механизъм, който предотвартява спонтанно сгъване и лесно се освобождава с едно натискане. Ст..
27.99лв.
без ДДС:23.33лв.
Производител: Ginger Home
Изработено от висококачествени материали детското столче Тони е подходящо за употреба както вкъщи, така и навън.  Получавате 3 в 1 - столче за сядане, детска люлка и пъзел за сглобяване. Всички елементи са изработени с заоблени ъгли и гладки ръбове за пълна безопастност.  Може лесно да се сглобява и..
33.99лв.
без ДДС:28.33лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)