Menu
Your Cart

Въздушен стол Air Chair 6604 ZURU

Въздушен стол Air Chair 6604 ZURU
Въздушния стол  ZURU Air Chair е иновативно кресло-шезлонг (наричат го още и въздушен пуф), предназначено за отдих на открито. Простият, но ефективен дизайн на Air Chair му позволява бързо и лесно да улови въздуха с няколко прости стъпки. За целта е необходимо да направите няколко крачки с него или да се завъртите в кръг, за да загребете въздух. След това трябва просто да затворите отвора, да го навиете колкото е необходимо и да използвате закопчалката за здраво захващане. Формата на Air Chair е направена така, че тялото ви да потъне в него, а вие да се наслаждавате на всяка секунда от почивката си, независимо дали сте на плаж на морето, на басейн, на поляната в парка, в планината или ако просто сте решили да си починете в двора.
За допълнително удобство Air Chair разполага с джоб за поставяне на бутилка, телефон, книга, списание, слънчеви очила или друг аксесоар. Удобното и леко надуваемо кресло се предлага с малка чантичка. Тя е подходяща за неговото съхранение и благодарение на нея може да носите надуваемото кресло навсякъде с вас. След употреба, въздухът от Air Chair се изпуска за секунди, а сгъването и слагането му в чантичката става също толкова лесно и бързо!
За да го използвате:

Разопаковайте креслото от чантата. Разгънете го и го изтръскайте, за да се изпъне.
Пълнете с въздух един по един отворите. Докато пълните единия, уверете се, че другия е затворен. За най-добър резултат дръжте единия вход за въздух и тичайте няколко метра, като държите креслото успоредно на земята. Като спрете да тичате, затворете бързо. Повторете и за другия отвор.
След като се надуе креслото завийте сгъващите се краища, докато се изпъне. Свийте ги здраво. Когато вече е компресирано здраво, завийте краищата един към друг и щракнете клипса за щракване.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Код: 473037
  • Тегло: 2.00kg
Преглеждания: 656
33.90лв.
без ДДС: 28.25лв.