Menu
Your Cart

Чанти

Производител: Metabo
Три отразяващи лога на Metabo за оптимална видимост на строителната площадкаСтабилно вградена дънна пластина със закрепени към нея рейки за защита на съдържаниетоОт външна страна се намират два просторни джоба с цип и три други малки джоба с бърз достъпКомфортни странични подплънки и подплатена каиш..
129.00лв.
без ДДС:107.50лв.
Производител: Metabo
Удобни подплатени странични подложки и презрамки с подплънкиТри отразяващи лога на Metabo за оптимална видимост на строителната площадкаСтабилна, пришита дънна плоча с прикрепени към нея летви, за да се предпази съдържанието в сакаОт външната страна има обемно джобче с цип и още два малки джоба отля..
89.00лв.
без ДДС:74.17лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Чантата за инструменти на Topmaster се характеризира с:Удобна презрамкаИздържлива двуслойна полиестерна тъкан..
31.00лв.
без ДДС:25.83лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Чантата за инструменти на Topmaster се характеризира с:Лека, здрава и непромокаема материяЗакопчаване с широк и здрав цип..
17.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Чантата за инструменти на Topmaster се характеризира с:Здрава полипропиленова рамка, даваща на чантата допълнителна солидностЗдрава метална дръжка за тежки товари с комфортн..
79.99лв.
без ДДС:66.66лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Сгъваемата чанта за инструменти на Topmaster се характеризира с:Здрава полипропиленова рамка, даваща на чантата допълнителна солидностЗдрава метална дръжка за тежки товари с..
85.00лв.
без ДДС:70.83лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)