Menu
Your Cart

Чанти

Производител: Metabo
Три отразяващи лога на Metabo за оптимална видимост на строителната площадка Стабилно вградена дънна пластина със закрепени към нея рейки за защита на съдържанието От външна страна се намират два просторни джоба с цип и три други малки джоба с бърз достъп Комфортни странични подплънки и подплатена к..
129.00лв.
без ДДС:107.50лв.
Производител: Metabo
Удобни подплатени странични подложки и презрамки с подплънки Три отразяващи лога на Metabo за оптимална видимост на строителната площадка Стабилна, пришита дънна плоча с прикрепени към нея летви, за да се предпази съдържанието в сака От външната страна има обемно джобче с цип и още два малки джоба о..
89.00лв.
без ДДС:74.17лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Чантата за инструменти на Topmaster се характеризира с:Удобна презрамка Издържлива двуслойна полиестерна тъкан..
31.00лв.
без ДДС:25.83лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Чантата за инструменти на Topmaster се характеризира с:Лека, здрава и непромокаема материя Закопчаване с широк и здрав цип..
17.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Чантата за инструменти на Topmaster се характеризира с:Здрава полипропиленова рамка, даваща на чантата допълнителна солидност Здрава метална дръжка за тежки товари с ком..
79.99лв.
без ДДС:66.66лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Сгъваемата чанта за инструменти на Topmaster се характеризира с:Здрава полипропиленова рамка, даваща на чантата допълнителна солидност Здрава метална дръжка за тежки тов..
85.00лв.
без ДДС:70.83лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)