Menu
Your Cart

Стойки за машини

Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Масата за оберфреза RD-RT01 се характеризира със зд..
179.00лв.
без ДДС:149.17лв.
Производител: Raider
Предназначена е за подпомагане за прецизното пробиване на отвори в плоскости, кръгли материали и летвиЛесна за транспортиране поради леката си конструкцияРазполага с фрезована работна повърхност с канали за закрепване на менгемеВъзвратна пружинаБлокиращ бутон за множество пробивания..
51.05лв.
без ДДС:42.54лв.
Производител: Raider
Поцинкована конструкция с цел предпазване от ръжда и защита от неблагоприятни атмосферни условияСтабилно поставяне и захващане на дървото, благодарение на назъбените ръбове на стойката..
55.00лв.
без ДДС:45.83лв.
Производител: Raider
Стойка за ъглошлайф Raider:Предназначена за спомагане при прецизното рязане на метални елементиПодходяща за ъглошлайфи с размер на диска: Ø115mmПлоча снабдена с отвори за лесно монтиране към работния плотРегулиране на ъгъла на рязане..
49.98лв.
без ДДС:41.65лв.
Производител: Raider
Подходяща за ъглошлайфи с диаметър на диска от Ø115mmПодпомага за прецизното рязане на метални елементиВъзможност за регулиране на ъгъла на рязане в диапазона от 0 до 45°..
51.05лв.
без ДДС:42.54лв.
Производител: Raider
Стойка за ъглошлайф Raider:Предназначена за спомагане при прецизното рязане на метални елементиПодходяща за ъглошлайфи с размер на диска: Ø230mmПлоча снабдена с отвори за лесно монтиране към работния плотВъзможност за регулиране ъгъла на рязане..
64.98лв.
без ДДС:54.15лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)