Menu
Your Cart

Стойки за машини

Производител: Raider
Предназначена е за подпомагане за прецизното пробиване на отвори в плоскости, кръгли материали и летви Лесна за транспортиране поради леката си конструкция Разполага с фрезована работна повърхност с канали за закрепване на менгеме Възвратна пружина Блокиращ бутон за множество пробивания..
51.05лв.
без ДДС:42.54лв.
Производител: Raider
Поцинкована конструкция с цел предпазване от ръжда и защита от неблагоприятни атмосферни условия Стабилно поставяне и захващане на дървото, благодарение на назъбените ръбове на стойката..
55.00лв.
без ДДС:45.83лв.
Производител: Raider
Стойка за ъглошлайф Raider:Предназначена за спомагане при прецизното рязане на метални елементи Подходяща за ъглошлайфи с размер на диска: Ø115mm Плоча снабдена с отвори за лесно монтиране към работния плот Регулиране на ъгъла на рязане..
44.98лв.
без ДДС:37.48лв.
Производител: Raider
Подходяща за ъглошлайфи с диаметър на диска от Ø115mm Подпомага за прецизното рязане на метални елементи Възможност за регулиране на ъгъла на рязане в диапазона от 0 до 45°..
51.05лв.
без ДДС:42.54лв.
Производител: Raider
Стойка за ъглошлайф Raider:Предназначена за спомагане при прецизното рязане на метални елементи Подходяща за ъглошлайфи с размер на диска: Ø230mm Плоча снабдена с отвори за лесно монтиране към работния плот Възможност за регулиране ъгъла на рязане..
62.41лв.
без ДДС:52.01лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)