Menu
Your Cart

Масла

Производител: Raider
Маслото Raider 2T Mix е предназначено за смесването му с бензин, за приготвяне на горивната смес за двутактовите двигатели. Препоръчително е да се ползва за двигатели до 55cm³. Осигурява:Значително по-малко отлагания върху цилиндъра, буталото, картера и ауспуха Ниски емисии на дим Позволява работа..
13.99лв.
без ДДС:11.66лв.
Производител: Raider
Масло за скоростна кутия (трансмисионно) Raider EP90 е подходящо за всички видове градинска и лека селскостопанска техника. Осигурява:Надеждна защита от корозия и ръжда Отлична съвместимост с уплътнителни материали Високи антипенни свойства Защита на зъбните предавки от износване и задиране..
16.90лв.
без ДДС:14.08лв.
Производител: Raider
Маслото Raider SAE30 е предназначено за четиритактови бензинови двигатели на мотофрези, косачки за трева, генератори, водни помпи и др.Подходящо за използване както при ниски, така и при високи темеператури..
12.29лв.
без ДДС:10.24лв.
Производител: Raider
Бездимното полусинтетично масло Raider е предназначено за смесването му с бензин, за приготвяне на горивната смес за двутактовите двигатели. Препоръчително е да се ползва за двигатели до 55cm³. Осигурява:Значително по-малко отлагания върху цилиндъра, буталото, картера и ауспуха Ниски емисии на дим..
19.90лв.
без ДДС:16.58лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)