Menu
Your Cart

Крикове

Производител: Raider
Винтов крик топ "жаба" Raider е изключително удобен за използване в различни вертикални подемни операции.Произведен от висококачествени и износоустойчиви материалиПовдигането и спускането с крика се извършва чрез вертикални движения на направляващия прътМинимална височина: 330mmМаксимална височина: ..
22.00лв.
без ДДС:18.33лв.
Производител: Raider
Високоповдигащ крик RD-FJ01 е изключително удобен за използване в различни вертикални подемни операции.Произведен от висококачествени и износоустойчиви материалиПредназначен е за ATV, джипове и Offroad автомобилиПовдигането и спускането с крика се извършва чрез вертикални движения на направляващия п..
159.00лв.
без ДДС:132.50лв.
Производител: Raider
Крик за скоростни кутии RD-TRJ01 е изключително удобен за използване в различни вертикални подемни операции.Минимална височина: 1000mmМаксимална височина: 1900mmТовароподемност от 0.5tИзработен е от висококачествена и здрава стомана..
279.00лв.
без ДДС:232.50лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Хидравличен крик Topmaster се отличава с:Голям ход на буталотоНископрофилно седлоПропускателният клапан и широката рамка предотвратяват претоварване и осигуряват безопасна р..
399.00лв.
без ДДС:332.50лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB20L е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използв..
79.98лв.
без ДДС:66.65лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-TJ01 е от тип "крокодил". Те са изключително удобни за различни вертикални подемни операцииЛесен за пренасяне и използв..
74.98лв.
без ДДС:62.48лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB02 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
24.98лв.
без ДДС:20.82лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-TJ04 е от тип "крокодил". Те са изключително удобни за различни вертикални подемни операцииЛесен за пренасяне и използв..
169.00лв.
без ДДС:140.83лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB03 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
32.98лв.
без ДДС:27.48лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB04 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
34.98лв.
без ДДС:29.15лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB05 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
39.98лв.
без ДДС:33.32лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB10 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
54.98лв.
без ДДС:45.82лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB15 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
74.98лв.
без ДДС:62.48лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB20 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
89.98лв.
без ДДС:74.98лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB32 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
109.00лв.
без ДДС:90.83лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB50 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
169.98лв.
без ДДС:141.65лв.
Показва 1 до 16 от 19 (2 страници)