Menu
Your Cart

Крикове

Производител: Raider
Високоповдигащ крик RD-FJ01 е изключително удобен за използване в различни вертикални подемни операции.Произведен от висококачествени и износоустойчиви материалиПредназначен е за ATV, джипове и Offroad автомобилиПовдигането и спускането с крика се извършва чрез вертикални движения на направляващия п..
159.00лв.
без ДДС:132.50лв.
Производител: Raider
Крик за скоростни кутии RD-TRJ01 е изключително удобен за използване в различни вертикални подемни операции.Минимална височина: 1000mmМаксимална височина: 1900mmТовароподемност от 0.5tИзработен е от висококачествена и здрава стомана..
279.00лв.
без ДДС:232.50лв.
Производител: Top Master Pro
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот.Хидравличен крик Topmaster се отличава с:Голям ход на буталотоНископрофилно седлоПропускателният клапан и широката рамка предотвратяват претоварване и осигуряват безопасна р..
342.90лв.
без ДДС:285.75лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB20L е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използв..
75.00лв.
без ДДС:62.50лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB02 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
24.98лв.
без ДДС:20.82лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-TJ04 е от тип "крокодил". Те са изключително удобни за различни вертикални подемни операцииЛесен за пренасяне и използв..
169.00лв.
без ДДС:140.83лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB03 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
29.98лв.
без ДДС:24.98лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB04 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
32.98лв.
без ДДС:27.48лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB05 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
39.98лв.
без ДДС:33.32лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB10 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
49.00лв.
без ДДС:40.83лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB15 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
69.98лв.
без ДДС:58.32лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB20 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
85.00лв.
без ДДС:70.83лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB32 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
109.00лв.
без ДДС:90.83лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-HB50 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размерЛесен за пренасяне и използва..
169.98лв.
без ДДС:141.65лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-TJ06 е от тип "крокодил". Те са изключително удобни за различни вертикални подемни операцииЛесен за пренасяне и използв..
129.00лв.
без ДДС:107.50лв.
Производител: Raider
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба.Моделът RD-TJ05 е от тип "крокодил". Те са изключително удобни за различни вертикални подемни операцииЛесен за пренасяне и използв..
289.00лв.
без ДДС:240.83лв.
Показва 1 до 16 от 19 (2 страници)