Menu
Your Cart

Пневматични тресчотки

Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът пневматичен гайковерт Metabo DSSW 500-1/2" разполага с:Ергономичен корпус изолиращ топлината, осигуряващ сигурен захват и намалени виб..
479.00лв.
без ДДС:399.17лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът пневматична тресчотка Metabo DRS 68 Set разполага с:Компактен дизайнИнтегриран контрол на оборотитеЕргономичен, частично гумиран корпу..
239.00лв.
без ДДС:199.17лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът пневматична тресчотка Metabo DRS 95-1/2" разполага с:Ергономично превключване на посоката на въртенеГумирана ръкохваткаВисокопроизводи..
279.00лв.
без ДДС:232.50лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Пнвематичната тресчотка RD-AR01 e подходяща за непр..
85.00лв.
без ДДС:70.83лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)