Menu
Your Cart

Пневматични пистолети

Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът двойнодействащ аерограф Raider RD-AB01 е фи..
34.98лв.
без ДДС:29.15лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът еднодействащ аерограф Raider RD-AB02 е фин ..
15.98лв.
без ДДС:13.32лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Пневматичните инструменти к-кт METABO LPZ 4 SET съдържат:Пистолет за обдухванеПистолет за помпане на гумиБояджийски пистолетСпираловиден марку..
149.00лв.
без ДДС:124.17лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Пневматичните инструменти к-кт METABO LPZ 7 SET съдържат:Пистолет за обдухванеПистолет за помпане на гумиБояджийски пистолетСпираловиден марку..
189.00лв.
без ДДС:157.50лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът Metabo FSP 600 HVLP разполага с:Обем на контейнера от 600mlДюза с диаметър Ø1.3mmЕргономичен дизайн и олекотена конструкцияКорпус от н..
449.00лв.
без ДДС:374.17лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът Metabo FSP 600 разполага с:Обем на контейнера от 600mlДюза с диаметър Ø1.5mmЕргономичен дизайн и олекотена конструкцияПредназначен е з..
109.00лв.
без ДДС:90.83лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът RD-SG05 разполага с:Обем на контейнера от..
54.98лв.
без ДДС:45.82лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът RD-SG04 разполага с:Обем на контейнера от..
119.00лв.
без ДДС:99.17лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът RD-SG12 разполага с:Обем на контейнера от..
29.98лв.
без ДДС:24.98лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът RD-SG02 разполага с:Обем на контейнера от..
24.98лв.
без ДДС:20.82лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът RD-SG03 разполага с:Обем на контейнера от..
23.98лв.
без ДДС:19.98лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът RD-SG01 разполага с:Обем на контейнера от..
25.98лв.
без ДДС:21.65лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът RD-PT01 разполага с:Обем на контейнера от..
199.00лв.
без ДДС:165.83лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът RD-PT02 разполага с:Обем на контейнера от..
279.00лв.
без ДДС:232.50лв.
Производител: Raider
Пистолетът за въздух е поздходящ за почистване на работната зона. Може да бъде ползван с всички видове компресори. Разполага:С удължена дюза, даваща възможност за достигане на трудно достъпни места Максимално работно налягане от 6 bar Подходящ за чувствителни повърхности..
6.29лв.
без ДДС:5.24лв.
Производител: Raider
Пистолетът RD-TI01 е предназначен за напомпване на гуми на автомобили, велосипеди, мотопеди и други превозни средства.Разполага с манометър..
11.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Показва 1 до 16 от 30 (2 страници)