Menu
Your Cart

Пневматични ексцентършлайфове

Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът ексцентършлайф Metabo SXE 400 се характеризира с:Потенциометър за избор на оборотитеЛек и компактен дизайнЗащитени от прах сачмени лаг..
379.00лв.
без ДДС:315.83лв.
Производител: Raider
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Моделът RD-RSA06 се характеризира с:Ексцентършла..
55.00лв.
без ДДС:45.83лв.
Производител: Raider
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Ексцентършлайфите на Raider Pro, са компактни шлифовъчни машини за прецизно шлайфане и полиране на дърво, метал, пластмаса и други материали. Благодарение на ексцентричните движения и въртене..
119.00лв.
без ДДС:99.17лв.
Производител: Raider
Ексцентършлайфите на Raider, са компактни шлифовъчни машини за прецизно шлайфане и полиране на дърво, метал, пластмаса и други материали. Благодарение на ексцентричните движения и въртенето на плота, се постигат отлични резултати, дори и при обработката на вдлъбнати и заоблени повърхности.Моделът ..
17.90лв.
без ДДС:14.92лв.
Производител: Metabo
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът пневматичен ексцентършлайф Metabo DSX 150 се характеризира с:Ергономичен и лек корпус, изработен от удароустойчива пластмасаШумоизолир..
379.00лв.
без ДДС:315.83лв.
Производител: Raider
Пневматичният ексцентършлайф RD-AROS01 намира широко приложение за шлифоване на дървени плоскости, полиране на дървени повърхности покрити с лак, полиране на лакирани метални повърхности, премахване на ръжда, окончателна обработка на метални повърхности.Моделът е съвкупност от висококачествени ма..
129.00лв.
без ДДС:107.50лв.
Производител: Raider
 6 степенно регулиране на оборотите Velcro захватТорбичка за прахоулавянеМашината се предлага без батерия и зарядно устройство!Напрежение 20 VLi-on батерия..
89.98лв.
без ДДС:74.98лв.
Производител: Metabo
Лека и удобна за работа с една ръка машинаМного добро съотношение тегло/мощност за работа без умораЗона на хващане с противоплъзгаща Softgrip-повърхностЗащитени от прах сачмени лагери за дълъг живот на машинатаПрахоуловителна касета с филтър за работа без прахосмукачкаВъзможност за включване на прах..
169.00лв.
без ДДС:140.83лв.
Производител: Metabo
Лек. удобен ексцентършлайф с перфектна ергономичностVario (V)-електроника за работа с подходящи за различните материали оборотиЗона на хващане с противоплъзгаща Softgrip-повърхностНадежден корпус от излят под налягане алуминийРабота с намалени вибрации поради много добър балансЛесен за изпразване те..
319.00лв.
без ДДС:265.83лв.
Производител: Metabo
Патентована регулируема настройка на ексцентрицитета "Duo": Може да се настрои в зависимост от приложението за фино или грубо шлайфанеVario (V)-електроника за работа с подходящи за различните материали оборотиПотенциометър за избор на оборотитеТурбо ускорение: включване на допълнителна резервна мощн..
489.00лв.
без ДДС:407.50лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)