Menu
Your Cart

Доставка

Доставяме всички поръчки с куриерска фирма Speedy.

Срокът на доставката е до 5 работни дни за цялата страна (в 99% от случаите поръчката е доставена на следващия работен ден).

Цената на доставката е безплатна за всички поръчки над 70 лв.

За поръчки под 70 лв. цената на доставка се изчислява динамично с тарифния калкулатор на Speedy по време на вашата поръчка в зависимост от нейното тегло и дали желаете да бъде доставена до офис на Speedy или до вашата врата.

iDom.bg предоставя на всички свои клиенти 1 ГОДИНА за връщане на получените стоки, без да посочва причина. Доставката по връщането е за сметка на клиента.

Условия за връщане:

Ако са закупени повече продукти се позволява връщане на само 1 бройка разопакован продукт. Останалите ще бъдат приети само и единствено, ако всички кутии/опаковки са оригинални и не е повредена тяхната цялост;

В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен.

Запазваме правото си да откажем връщането на продукти от клиенти, които използват често тази услуга (по злоупотребяващ начин).